Sziasztok holnap délelőtt hellyel rendelkező pár vagy férfi aki fogadna minket ? Mi 30
As pár vagyunk
As pár vagyunk
Tolna megyében kukkolásra valaki?
Sziasztok. Olyan férfi párost keresünk akik összeszokottak, függetlenek, intelligensek és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tehát szóló férfit most nem keresünk!!! Csakis kettő pasit mini gangbang felállásra. A jelentkezéseket privát üzenetben várjuk.
Sziasztok. Ma este hölgy esetleg pár megy a gloryba? Szivesen csatlakoznék
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
hali irj rám privátban ha még aktuális neked
(Ez egy válasz nimano üzenetére (tegnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:07
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestü jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
vágyaid: pervinimano
romeo: pervi_p
Nagyatádon keresek.
Férfit jó mérettel.
Nem elvárás a nagy fasz!
Férfit jó mérettel.
Nem elvárás a nagy fasz!
Somogy - Kaposvár?
Sziasztok Pécsen ma egy kis kaland hölgyek párok?
A héten valaki nem érne rá, fiúk párok?
Szívesen fogadlak a lakásomban kialakított masszázs szobámban ami az ellazulásról és a kikapcsolódásról szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.
Sziasztok! Idősebb, szexuálisan aktív hölgyet keresek rendszeres találkára. Pár is szóba jöhet a férj aktív vagy passzív részvételével. Elsődleges szempont az ápoltság. További részletek privátban.
Ma is kaposváron leszek 5ig.
Sziasztok! Valós, normális pár barátságát keresem hosszú távra.Köszönöm!
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem, akit rendszeresen kényeztetnék orálisan.Kor alkat nem számít.
Szopni is szeretnél?
(Ez egy válasz hendre üzenetére (2026. 03. 25. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 20:55
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi.
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi.
Pécsen diszkréten cumizok. Hely van. Valaki?
Ma este? Kikek,kiknek penne kedve talalkozni? Helyet van utazni is tudok
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban persze
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban persze

vazelinator

Kristina U