Sziasztok!
Masszírozni tudó és szerető személyt keresek. Nem kell profi legyél, de tudj masszírozni!
Masszírozni tudó és szerető személyt keresek. Nem kell profi legyél, de tudj masszírozni!
?
.
Párhoz csatlakoznék mindenki örömére...
Kaposváron keresek olyan hölgyet, akit lehet rendszeresen locsolni mindenhol, diszkréten! Párokat is. Hely kell! Pervezió előny!
Sziasztok hetero pár vagy nő társaságát keresem minden jóra,nem feltétlenül csak testi örömökre.
Feleség számára keresünk húsvéti locsolót.Hetero pár vagy nem független pasi.
Jövő héten Pécs környékén kalandot keresek leginkább párral. Kukkolás vagy hetero alapon orális szex is érdekes lehet számomra.
Sziasztok!
Ismerkednèk hölgyel,párral,bi sráccal Kaposvár ès kk-n.
Hely szüksèges,utazás nem gond!
Ismerkednèk hölgyel,párral,bi sráccal Kaposvár ès kk-n.
Hely szüksèges,utazás nem gond!
Normális, diszkrét, plasztikai beavatkozástól mentes, korunkbeli, átlagos vagy sportos alkatú, 25-50 közötti párt keresünk játszótarsnak. (hölgy tag esetén duci vagy telt is oké ) . Elsősorban a Dél_dunántúlon, Balaton környékén legyen helyetek. nem egész napra, pláne nem több napra keresünk
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Én is pont eddig jutottam velük....
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 04. 03. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 03. péntek 19:38
Addig jutottam velük, hogy a gyorsabb kommunikáció okán adjak telefonszámot. Azóta semmi, pedig ez tegnap volt.
Addig jutottam velük, hogy a gyorsabb kommunikáció okán adjak telefonszámot. Azóta semmi, pedig ez tegnap volt.
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2026. 04. 03. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este szívesen meglátogatnék egy laza párt
Sziasztok.Írtam
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 16:15
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.02-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk (enyhe bi beállítottság nem gond egyik nemnél sem) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Ma este párt keresek Szexárd és környékén
Normális, diszkrét, plasztikai beavatkozástól mentes, korunkbeli, normál vagy sportos, hölgy tag esetén duci vagy telt is oké - alkatú párt keresünk játszótarsnak. Esetleg hölgyet is, hármasra
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as férfi vagyok.
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy a hétvégén!

vazelinator

Noncsi