Mától 3 napig Magyarhertelend én leszek , lesz itt szintén hetero hölgy, pár?
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi szerepjátékos szeretői kapcsolathoz.
Dombóvár:
Duci vagy telt hölgyel ismerkednék.
Duci vagy telt hölgyel ismerkednék.
Sziasztok.Pèntek estère keresünk pasikat párokat lányokat gruppenszexre
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek!
Hölgyel/Páral Ismerkednék!
Hölgyel/Páral Ismerkednék!
Sziasztok!
Nyitott Szekszárdi középkorú párt házaspárt keresek a hölgy örömére kényeztetésére írj privátba ha ismerkednél !
Nyitott Szekszárdi középkorú párt házaspárt keresek a hölgy örömére kényeztetésére írj privátba ha ismerkednél !
Kaposváron ismerkednék elsősorban hölggyekkel, párokkal. Masszírozás, meztelenül, kézimunka
, punci és cickényeztetést,69 et, és lovagoltatást vállalnék. Privire írjatok!
Bár eddig is masszíroztam most már hamarosan papírom is lesz róla.
(Ez egy válasz aniatti üzenetére (2026. 04. 08. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 08. szerda 21:28
Sziasztok! még nem találtuk meg a masszőrt akit keresünk háta most.!
Sziasztok. Holnap ( csütörtök) délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy pasit aki fogadna minket.
Kaposváron ismerkednék elsősorban hölggyekkel, párokkal. Masszírozás, meztelenül, kézimunka
Sziasztok! még nem találtuk meg a masszőrt akit keresünk háta most.!
Sziasztok! Idősebb, szexuálisan aktív hölgyet keresek rendszeres találkára. Pár is szóba jöhet a férj aktív vagy passzív részvételével. Elsődleges szempont az ápoltság. További részletek privátban.
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Ma valaki a Balaton déli partján?
Kaposváron sehol senki? Megint egyedül kell kivernem?
Szia, én szívesen nézném...
(Ez egy válasz hokisrác üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
szia, csak esténként szoktátok verni? Ha napközen is, akkor szívesen beszállnék én is,
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 12:55
Ma este két 51 éves pasikhoz valaki kölcsönös farokverèsre Marcaliban
Lenne igazán kövér Nö vagy ilyen Pár?

vazelinator

roomlee
Franziska Facella