Ma este belevaló csaj esetleg akad aki találkozna?
Kaposvári hellyel rendelkező hölgyek? Akik nem vetik meg ha kézimunkázni kell! Privire írj!
Sziasztok. Hétfőre keresunk hellyel rendelkező part vagy fiút. Napközben. Mi 30 as pár vagyunk
Pécs és környékén keresek párt,helyem van,utazni is tudok.
Kaposvári hölgyeket keresek akit kényéztethetek. Kivernél cserébe?privire írj!
Sziasztok!
Mától péntekig Balaton déli parton vagyok. Hölgyet vagy párt (hetero) keresek közös lazulásra.
Saját helyem van, de az autós kalandot is kedvelem.
Mától péntekig Balaton déli parton vagyok. Hölgyet vagy párt (hetero) keresek közös lazulásra.
Saját helyem van, de az autós kalandot is kedvelem.
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek Baranya megyében ismerkednék hölgyel esetleg párral
Szekszárd és környéke Hölgy?
Ma délután Pécsen ismerkednénk
.
Balaton déli partján ismerkednénk adatlapunk szerint.
Baranyai nem független nőt keresek piszkos sex kapcsolatra. 40 éves vezető beosztású ffi.
Sziasztok
Ma este Kaposvár környékén párt keresünk minden jóra. Fogadni és utazni is tudunk
Eva Peter
Ma este Kaposvár környékén párt keresünk minden jóra. Fogadni és utazni is tudunk
Eva Peter
Kaposvári bi férfi partnert, partnereket keres.
Bizarr is édekelne.
Bizarr is édekelne.
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék adatlapom szerint. Utazni tudok és helyem is van.
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Szép napot!
Hévízi tartózkodásom alatt Május 9. - 16. között keresek heteró kapcsolatot, esetleg helyi kirándulásra gasztronómiára, párok is írhatnak!
Hévízi tartózkodásom alatt Május 9. - 16. között keresek heteró kapcsolatot, esetleg helyi kirándulásra gasztronómiára, párok is írhatnak!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék jövő héten párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas Somogy megyéből keresek. Töltsük kellemesen hétköznapokat kis izgalmakkal kis játékokkal kukkolással masszással kényeztetéssel.

vazelinator

Edita Ungerová