Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
(Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 19:23
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit
Nagyatád környékéről van itt olyan lány, nő, pár, aki fiút keresne?
Sziasztok!
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
Fonyód ma este, vagy környéke esetleg?
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Dombóvár ma valaki?
Sziasztok! 23 éves srác keres idősebb 35/40/50-es hölgyet!
60-as telt molett nagy mellű nem borotvált egyszerű hölgyet keresek.Barátság extrákal stb...
Sziasztok pasit keresünk Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke 40 nél fiatalabb legyen hely kellene
.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék.Én 60 as vékony mindenre nyitott . férfi.
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek!! Baranya-Tolna megyében keresek Hölgyet vagy párt aki(k) mernek is valoban találkozni illetve autos kalandban is benne lennék
Sziasztok! Mai nap Szekszárdon adnám vagy cserélném párom puncis bugyiját.
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Párral ismerkednék komolyan!
Balaton déli partján keresek.
Balaton déli partján pasit vagy párt párcsere reményében esetleg Kaposvár környéke is jó lenne hely kellene

vazelinator

endyny
Jessica Fiorentino