Sziasztok!
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.
Sziasztok! Adott egy kabrió sportautó, a férj meg én autózunk és stoppol a párod, feleséged megállít, szopás, szex smile Érdekel valakit?
Hétvégén szívesen meg néznénk egy párt szex közben
dv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
Sziasztok. Siófok környékén keresek hölgyet esetleg párt.
Kéthely környékén két bi pasikhoz valaki?
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
(Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 19:23
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit
Nagyatád környékéről van itt olyan lány, nő, pár, aki fiút keresne?
Sziasztok!
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
Fonyód ma este, vagy környéke esetleg?
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Dombóvár ma valaki?
Sziasztok! 23 éves srác keres idősebb 35/40/50-es hölgyet!
60-as telt molett nagy mellű nem borotvált egyszerű hölgyet keresek.Barátság extrákal stb...
Sziasztok pasit keresünk Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke 40 nél fiatalabb legyen hely kellene
.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék.Én 60 as vékony mindenre nyitott . férfi.

vazelinator

UnaRamata
Daniela A