Ma hölgy Pécsett kölcsönös orálra, esetleg másra is?
Ma este Pécsett vagyok egyedül magányosan,program nélkül, egy belvárosi szállodában. Valakinek nincs kedve ismerkedni, párok, hölgyek?
Pécsi elhanyagolt egyszerű hölgyet keresek
Sziasztok kaposvar illetve környékén párhoz illetve lányhoz szivesen csatlakoznék , utazni tudok es akinek feleltetett érdeklődését az írjon es mas platformon folytassuk tovább a komunikaciot.
Sziasztok....holnap azaz szombat délután vagy estére keresek hölgyet párt kalandra! Sportos magas szőrtelen pasi vagyok utazni de fogadni is tudok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Pécs vagy környéki párt ma vagy holnap kukkolnánk ,ha van szimpátia több is lehet
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Sziasztok!
A mai nap keresek egy hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza.
A mai nap keresek egy hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza.
Bakancslistán lévő helyszínek kipipálása céljából keresünk a párommal olyat, aki érdemben tud segíteni a helyszínekkel kapcsolatban.
Helyszínek: lakóautó, lakókocsi, vitorlás hajó, mobiház, autóbusz, vonat.
A segítő személy mindenképpen legyen káros szenvedélyektől mentes, lehetőség szerint legyen haja (a hölgy nem szereti a kopasz buksit), minimum 175 cm magas, intelligens.
Választ elsősorban üzenetben várunk.
Mi helyileg Pécsen vagyunk, lehetőség szerint ne az ország másik végéből keress, mert az nem igazán lesz megoldható helyszín.
Helyszínek: lakóautó, lakókocsi, vitorlás hajó, mobiház, autóbusz, vonat.
A segítő személy mindenképpen legyen káros szenvedélyektől mentes, lehetőség szerint legyen haja (a hölgy nem szereti a kopasz buksit), minimum 175 cm magas, intelligens.
Választ elsősorban üzenetben várunk.
Mi helyileg Pécsen vagyunk, lehetőség szerint ne az ország másik végéből keress, mert az nem igazán lesz megoldható helyszín.
Most hétvégén csatlakoznék pártokhoz megfelelő tapasztalattal és mérettel. Utazás egyáltalán nem probléma.
Pécsett 40 ig vastag farkú vékony srác hármashoz kettőnk örömére ? Hely ok!
Pécs vagy környéki párral ismerkednénk péntek szombat
Sziasztok, Somogybabod offroadon van valaki inenn?
Siófokon fogadnék kanos pasit!
Hely van irj!
Hely van irj!
Július 29- Augusztus 01 ig Igalban nyaralok egy két fős apartmanban egyedül. Hölgy vagy pár aki csatlakozna? 40-es jól szituált, igényes pasi vagyok.
.
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Bisex srác ma 16-16:30 Dunafőldvár ????
Egyszerű nagyszerű telt molett asszonyokat nagyikat keresek aki még szeretné ha valaki kényeztetné...
Sziasztok!
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.

vazelinator

VIRÁGOK
Marie 2