Pécs vagy környéki párral ismerkednénk péntek szombat
Sziasztok, Somogybabod offroadon van valaki inenn?
Siófokon fogadnék kanos pasit!
Hely van irj!
Hely van irj!
Július 29- Augusztus 01 ig Igalban nyaralok egy két fős apartmanban egyedül. Hölgy vagy pár aki csatlakozna? 40-es jól szituált, igényes pasi vagyok.
.
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Bisex srác ma 16-16:30 Dunafőldvár ????
Egyszerű nagyszerű telt molett asszonyokat nagyikat keresek aki még szeretné ha valaki kényeztetné...
Sziasztok!
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.
Balaton déli part környékén hölggyel vagy párral (hetero) kalandoznék.
Hely van Zamárdiban.
Sziasztok! Adott egy kabrió sportautó, a férj meg én autózunk és stoppol a párod, feleséged megállít, szopás, szex smile Érdekel valakit?
Hétvégén szívesen meg néznénk egy párt szex közben
dv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
Sziasztok. Siófok környékén keresek hölgyet esetleg párt.
Kéthely környékén két bi pasikhoz valaki?
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
(Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 19:23
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit
Nagyatád környékéről van itt olyan lány, nő, pár, aki fiút keresne?
Sziasztok!
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
A ma estére keresek egy kedves hölgyet vagy nyitott párt. Pécsen rendelkezem hellyel, ugyanakkor utazni is szívesen tudok. 35 éves, intelligens, sportos, igényes és diszkrét férfi vagyok. Nem csak beszélgetni szeretek, hanem a személyes találkozástól sem riadok vissza
Fonyód ma este, vagy környéke esetleg?
Holnap délelőttre keresunk hellyel rendelkező párt vagy férfit

vazelinator

mariusika27
Poppy