Remélem találtok valakit, gyönyörű vagy.
(Ez egy válasz aniatti üzenetére (2026. 07. 03. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok! Holnap estére keresünk igényes pasit!
Sziasztok! Ma késő délután este felé Pécsen leszünk, kalandra keresünk pécsi hellyel rendelkező pasit. Meg aktuális
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Holnap este Siófok Nagykanizsa vonalon esetleg párhoz,höogyhöz lehet e csatlakozni bármire?
Minden erotikus témára kapható vagyok szinte!
Privátban irj ha komoly vagy!
Minden erotikus témára kapható vagyok szinte!
Privátban irj ha komoly vagy!
Vagy Keresztur
Berenyben vki kozos, kolcsonos hoki, ma?
Sziasztok. Puncit nyalnék úgy hogy közben dugva van. Ehhez keresek ápolt partnereket. Privátban beszéljük a részleteket.
Siófokon tartananánk egy kis bulit az esti órákban szívesen látunk párt vagy pasikat pasik ne legyenek kissebségi és 50 felettiek és ne legyenek nagyon mackósak
Sziasztok párommal (42 éves, molett hölgy) keresünk szombat vagy vasárnap éjjelre utazni tudo, nagyobb intimmel rendelkező pasit aki beszallna hozzánk harmadiknak Hetvehely környékén. Biszex pasik jelentkezeset is szivesen fogadjuk
Somogy megyében a Balaton déli partján keresek csak hölgyet .. 30-as sportos srác
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Siófokon illetve környékén keresek ma este párt vagy szingli hölgyet!
Minden megoldás érdekel!Utazok és fogadni is tudok!
Minden megoldás érdekel!Utazok és fogadni is tudok!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok! 33- éves vagyok ismerkednèk akár egyedülálló Hölggyel vagy szívesen csatlakoznák párokhoz is! Bacs-megye Tolna - megyéből
Sziasztok! Ha szerveznék Dogging estéket Baranya megyében.. lenne rá igény? Párok , solo pasik, solo hölgyek?
Nekem van…
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 19:45
Sziasztok! Holnap napközben Pécsen leszünk, kalandra keresünk pécsi hellyel rendelkező pasit!
Szombaton este Pécsen fényfesztiválon hetero párral ismerkednénk
Sziasztok! Az esti órákban ( kb minden nap jó) párokat kukkolnék , akár szabadban , akár máshol.... Baranya megye !

vazelinator