Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok. Dugnák ma Balatonszemes és környèkèn.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék...
Párokkal ismerkednék...
Pénteken (ma) délután Pécsen feleségem elcsábítható. Részetek privátban.
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok Ma este pár Baranya es környékén ki férfit keres!
Sziasztok! Balatonmárián kaland ma délelőtt?
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Éjszakai fürdőzésre és egyéb finomságokra keresek partnert, partnereket Siófokon, illetve környékén!!!
Sziasztok!
Szombaton estére keresek Siófokon, illetve környékén párt, hölgyet, esetleg pasit!
45 éves normális pasi vagyok!
Helyem van,de minden megoldás szóba jöhet!!
Szombaton estére keresek Siófokon, illetve környékén párt, hölgyet, esetleg pasit!
45 éves normális pasi vagyok!
Helyem van,de minden megoldás szóba jöhet!!
Par Siófokon pénteken bármelyik napszakban talalkozni esteleg 42 eves igényes borotvált pasi vagyok kepeim vannak fent ....tegyunk egy próbát veszteni valonk nincsen ....varom privat üzeneteket
Siófokon valaki talizni ma és pentek este?
Sziasztok! Párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék. Helyem van.
Köszi, ha írtok, írsz!
Köszi, ha írtok, írsz!
siofokon párokhoz csataloznék
.
.
Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy megtapasztaljunk izgalmas és új, négyes élményeket. Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Sziasztok!
van olyan talpmasszőr pécsen aki házhoz is jön? fizettségként kiverném neki
Sziasztok! Ma este Szekszárdon kamionos kalandra keresnék hölgyeket, párokat! Igényes, ápolt pasi vagyok!
Ma valaki Siófok?
Pasikat keresünk ma délután Balaton déli partján hölgy örömére 50 alatti nem kissebségi

vazelinator

qwert0
Veronica F