Udv reggel 8-10-ig raernek parommal
Nagy intim merettel rendlekezo uriembert keresunk
Ismetlem nagy !!!imadja a faszt mar bocs a kifejezesert de ez az igazsag
Helyunk nincs
Varjuk a jelentkezoket joejt
Nagy intim merettel rendlekezo uriembert keresunk
Ismetlem nagy !!!imadja a faszt mar bocs a kifejezesert de ez az igazsag
Helyunk nincs
Varjuk a jelentkezoket joejt
Kaposvári alkalmit keresek.diszkreten. pár vagy hölgy. 52 vagyok. Vastag intimmel. Ha bekapnál, és van hol írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Pécs és környékén keresek párt holnap délelőtzre.Utazni tudok,hely megoldható.
Kanos pasit kényeztetnék ma irj!
Helyem van!
Helyem van!
Pécsen most valaki?
Szekszárdon szopás??? Esetleg dugas is?
Sziasztok! Szerdán helyet biztosítanék egy igényes párnak Keszthely környékén, akiket nézhetnék szex közben…
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Esetleg ma valaki leszopna? Üzenetben írj
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
Pécsen most valaki(k)?
Szekszárdon tali?? Hely ok!! Gyere, gyertek!!!!
Sziasztok! Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én 60 as mindenre nyitott vékony férfi....
Sziasztok!Hétfő este a haverommal siófok környékén keresünk hármas orál szexre valakit!Semmi más nem érdekel minket!Üzenetet privátba várunk!Csak aki komolyan gondolja és mer találkozni is!Mi 48 ÉS 55 évesek férfias pasik vagyunk ápoltak diszkrétek!
Én szívesen ismerkednék, találkoznék Veletek..
(Ez egy válasz manole8275 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen szívesen szopnék. Helyem van. Valaki?
Sziasztok.1 Hölgy partnert keresnèk, aki nem kifogást keres ès persze nem a herceget..
Szekszárdon szopás?…. akár dugás?
Pécs,és környékén kis kaland valaki(k)?

vazelinator

Alíz