Sziasztok!Kecskeméten valaki ismerkedni?
Hódmezővásárhely, valaki?
Hódmezővásárhely Szeged keresek szex barátot akihez mehetünk együtt lányhoz
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan masszőrt ( nem "rosszlányt"
aki egy kis mellékesért elsütné a fegyvert a masszázs végén?
Tudtok ajánlani olyan masszőrt ( nem "rosszlányt"
aki egy kis mellékesért elsütné a fegyvert a masszázs végén?
Kecskemét és környéke valaki tud néger fiút írjon meg lesz halalva
Vasárnap és hétfőn Debrecen, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Mezőhegyes vonalon mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Fiúkat keresünk
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék, Kalocsa-Kiskőrös-Baja 20km-es vonzáskörzetei jöhetnek szóba! Többit privátban.
Párokhoz csatlakoznék, Kalocsa-Kiskőrös-Baja 20km-es vonzáskörzetei jöhetnek szóba! Többit privátban.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma kúltúrált apartmanomban!
Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma kúltúrált apartmanomban!
Békéscsaba!
Sziasztok! Ma estére keresünk párt vagy összeszokott fiú párost! Csak fogadni tudunk csak ma este!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Köszönöm, lassan vége és nincs programom sajnos tovább
(Ez egy válasz Tibor40. üzenetére (tegnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok kamus ugye mindennek oka van.
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2025. 07. 09. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 11:52
Méhecske83 kamus. Elhivatott az álltala leírt címre és időpontra. Én vidékről elmentem ő még sehol. Amit írtam neki nem olvasta el csak most. Persze válasz most se jött... Más ne szívja így meg azért írtam le ide.
Békéscsaba ma este?
Hely van!
Hely van!

vazelinator

balu00