Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott parok vannak e itt? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Szegedi 29 éves srácként szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal hosszútávon Hármasban és cuckoldban is van már tapasztalatom
Szegedi 29 éves srácként szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal hosszútávon Hármasban és cuckoldban is van már tapasztalatom
Jó is az kis lazító masszázs
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 17:44
Sziasztok! Van valaki, aki jártas kicsit masszázs téren és szívesen hozzám nyúlna?
Ma este egy fiatal kigyúrt pasit fogadnánk. Üzenetet privátban!
Sziasztok!
Ma este/éjszaka szívesen fogadnék egy szimpi párt Gyomaendrődön.
43 éves, magas, helyesnek mondott pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Ma este/éjszaka szívesen fogadnék egy szimpi párt Gyomaendrődön.
43 éves, magas, helyesnek mondott pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Ma este Szegeden aktiv?
Priv. Irj.
Priv. Irj.
Sziasztok! Van valaki, aki jártas kicsit masszázs téren és szívesen hozzám nyúlna?
sziasztok! írtam.
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 07:46
Sziasztok.
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Kecskemét környékén hölgyet keresnék minden jóra !
Hello, szimpi hetero ferfi ha ugy gondoljatok hogy egy szep harmast is osze lehetne osze hozni varok egy valaszt es tobet beszelgethetunk ,erol.. ,,udv Zoltan
(Ez egy válasz edem75 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 07:14
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Ma este párral találkoznánk! Kistelek és környéke , csak fogadni tudunk
Sziasztok.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Békéscsabán ismerkednék férfival akivel kölcsönösen jól éreznénk egymást. Nem alkalmit keresek!
Sziasztok! Kecskeméti lehetőségek vannak ? Vagy a közelben?
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék valaki
Szegenen ma este hölgy par ?
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!

vazelinator

huncutka78
Stevie