Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma délelőtt Szegeden keresek igényes méretes Bi ffi t közös orális dolgokra. Helyem sajnos nincsen.
Sziasztok, szombaton Szegedről megyünk a ballószögi naturista estre. Van két szabad helyünk az autóban. Ha párként valaki jönni szeretne, szívesen elvisszük.
Sziasztok! Párként (ffi-ffi) keresünk szombatra (okt. 5.) tőlünk idősebb, 43-55 év közötti jóképű, igényes, határozott, jó mérettel rendelkező uni/aktív pasit egy kellemes este eltöltésére Szegeden. Helyünk van. Mi 28 és 39 éves, kicsit macis, de sármosnak mondott pár vagyunk. Sok mindenre nyitottak, de azért nem mindenre. Részletek privátban.

Kecskeméten ma valaki esetleg pár?
Sziasztok ! Írtam privát … utazni tudok nem gond
(Ez egy válasz fiatalpar9320 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 08:29

Sziasztok! Ma estére fiatal part keresünk vagy korunk beli bi pasit.
Várjuk leveleket.
Várjuk leveleket.
írtam
(Ez egy válasz fiatalpar9320 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 08:29

Várjuk leveleket.
Várjuk leveleket.
Hali
Érdekelne a dolog... (Ez egy válasz eriktoth üzenetére (2024. 09. 07. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 14:33
Érdekelne a dolog... (Ez egy válasz eriktoth üzenetére (2024. 09. 07. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Békés illetve Csongrád megyéből keresek egy igényes,intelligens, maximálisan diszkrét férfit, akit rendszeresen kielégíthetnék orálisan viszonzatlanul teljes titokban.
Szentes és környékén keresünk hasonló beállítottságú párokat. Fontos számunkra a női bi a férfi nem elvárás. Gyerekes párvagyunk ugyhogy csak ritkán érünk rá. Utazni és fogadni is tudunk.
Várjuk leveleket.
Várjuk leveleket.
Ma délután Kecskeméten vagy környékén szopatnék, ápolt hetvenes ffi.
Csütörtök reggeli órákban Szegeden keresek kifejezetten igényes sportos Bi ffi t. Legyél igényes, mert én is az vagyok . Ja és helyem nincsen ✌️
Békésmegyei pasit még ma este szopnék
Holnap délután/este Szegeden szopatnék. Ápolt hetvenes férfi vagyok normál mérettel.
Sziasztok, Kecskeméten ismerkednék lánnyal / párral
Sziasztok!
10.05 szombatra keresnék párokat, csajszikat egy kis kellemes időtöltésre Szeged és környékén
10.05 szombatra keresnék párokat, csajszikat egy kis kellemes időtöltésre Szeged és környékén

Sziasztok,
Szegeden most valaki kölcsönös orális szexre?
Szegeden most valaki kölcsönös orális szexre?
Csütörtök reggeli órákban keresek Szegeden hellyel rendelkező kifejezetten igényes ffi t , Biszex kalandra.
Sziasztok!
Hétvégente délutánonkén masszázs tanfolyamra modellt keresek. Jelentkezz privát üzenetben Kecskemét jeligével.
Hétvégente délutánonkén masszázs tanfolyamra modellt keresek. Jelentkezz privát üzenetben Kecskemét jeligével.
Sziasztok! A kolbászfesztival ideje alatt lenne pár aki esetleg szeretne találkozni és megbízható férfival?