Sziasztok . Szombattól -hétfőig a Szikin leszünk . Párral vagy pasival ismerkednénk .
Csongrádon most kívánja valaki?
A héten napközben szexpartnereket keresek hölgy vagy jó páros is lehet esetleg bí is lehet én csak aktív vagyok.50-es pasi
Vannak-e itt olyan pasik akik meg dugatnák az asszonyt s izgatna is ez oket: Utazni tudok hely jo lenne ha lenne!
Békéscsabán keresünk 50 - 60 közötti nos jól szitualt férfit méretes farokkal 3.nak a hölgy örömére. Privátban írj ne itt. Arra nem reagálunk. Pocakos ápolatlan pasik kerüljenek.
Szegeden valaki egy közös hoki, akár a szabadban?
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Sziasztok popsi kedvelő hölgyike esetleg?

Héten délelötti orában ráérö hölgy Békéscsaba környékén?
Én örömmel fogadnálak Titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 04:27
Törölt felhasználó (4661133)

Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Ma szegeden 25 éves karcsú feleségem ki probàlná a bukakkét 18 órakkor lenne nálunk jelentkezni privátba!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
A nők miért nem akarnak megszólítani pasit? Egy ilyen oldalon az nem lenne udvariatlan.
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 11:02

Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

Az a pasi, aki nem tud megszólítani, attól már eleve nem akarok semmit. Megszólítani sem. Küldhetek füstjeleket, de tevőlegesen az első lépés nem az enyém.
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 17:37

A nők miért nem akarnak megszólítani pasit? Egy ilyen oldalon az nem lenne udvariatlan.
Kecskemét környékéről keresek lányokat, nőket egyszeri, ill. hosszabb távú alkalmi kapcsolatra. Jelentkezni privátban.
Jajj
Mert lehet, hogy FÉRFI-ra vágynak és nem anyámasszonykatonájára?? Ugyanez igaz párok esetén is, ahol harmadiknak keresnek pasit.
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 17:37

Szerintem nem tesz valakit férfiatlanná, ha a nő kezdeményez. Hiszen több oka is lehet, ami miatt nem írt neki.
Átsiklott a profilján,
a hölgy bemutatkozásában szereplő kivánalmak nem egyeztek a férfi tulajdonságaival,
nem volt értékelhető információ, fotó,
vagy csak egyszerűen neki nem tetszett.
Nekem bár ritkán, de előfordult ilyen, volt akivel csak személyes beszélgetés lett a vége, volt akivel több alkalommal mélyebben találkoztunk. S ez utóbbi egy szende 25 éves lány volt, egyébként nagyszerű ember.
Átsiklott a profilján,
a hölgy bemutatkozásában szereplő kivánalmak nem egyeztek a férfi tulajdonságaival,
Nekem bár ritkán, de előfordult ilyen, volt akivel csak személyes beszélgetés lett a vége, volt akivel több alkalommal mélyebben találkoztunk. S ez utóbbi egy szende 25 éves lány volt, egyébként nagyszerű ember.
Ne haragudj, de aki arra vár, hogy majd egy hölgy megszólítja, hogy ismerkedhessen az nem túl férfias. Ahogy Yukka23 is írta, finom jelzés (de ez sem az online térre jellemző, vagy max chaten..) és ha a férfi veszi a lapot akkor megteszi az első lépést. Sajnos a felnövekvő generációnál még rosszabb lesz a helyzet.
(Ez egy válasz Csavargó üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:04

Szerintem nem tesz valakit férfiatlanná, ha a nő kezdeményez. Hiszen több oka is lehet, ami miatt nem írt neki.
Átsiklott a profilján,
Átsiklott a profilján,