Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kecskeméti pár, szexhez a szabadban keres pasikat, párokat
Sziasztok, keresek valakit, akivel ketten mennénk el egy prostihoz. Normál testalkatú max 40 éves korig. Gyula, Békéscsaba.
Ismerkedni valaki?Titkos perverz bi vágyak???Pár esetleg?
Sziasztok!sex partner keresek!elsősorban hölgy vagy párok!
Szegeden pasi ma este, aki csatlakozna egy meleg párhoz?

Sziasztok!
Kecskemét-Szeged térségében szívesen ismerkednék és csatlakoznék párhoz vagy többes felállásba..
Várom privát üzeneteteket!
Kecskemét-Szeged térségében szívesen ismerkednék és csatlakoznék párhoz vagy többes felállásba..
Várom privát üzeneteteket!
Algyőn vannak kint?
Békés megyei masszőr vagyok...
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemèten hölgyekkel találkoznèk, helyem van
Szia.
Igen voltunk a 3 majomba este... (Ez egy válasz zsolt.szeged üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen voltunk a 3 majomba este... (Ez egy válasz zsolt.szeged üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyei masszőr?Privi!
hali
irtam...
(Ez egy válasz relax1982 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 11:01

Sziasztok ma estére utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről.
Sziasztok ma estére utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről.
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre Hmvhelyen egy kemény és formás farkat, írj ha tele a zacsid és szeretnél egy nagyot spriccelni , akár rám is élvezhetsz a végén.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Hölgy vagy pár megy ma esetleg Algyőre? Ismerkedés, kukkolás vagy hasonló érdekelne, heteró alapon.
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Kecskeméten keresek telt vagy molett nőt szexre!
Létezik itt hölgy vagy pár .. aki találkozna 26-28 án a délelőtti órákban?? Helyet tudok biztosítani Kecskeméttől 30-re