Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Baja-Kalocsa- Szexard, hármasban ,vagy Bi - Ben kezdő társat /part keresek.
sziasztok nyitott párokkal ismerkednek akik sok mindenben benne volnanak vannak e itt ilyen párok? hely kellene utazni tudnek!!
Békésmegyei párt,nőt,lányt keresek. Tabu nincs.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 17:36

Törölt felhasználó (73899)

Szeged - Szolnok - Tiszakécske
sziasztok,lányt,párt,vagy pasit keresünk gyula környékéről...
Sziasztok.Békés megyéből keresnénk csak 60 fölötti férfit harmadiknak.Olyat akinek az utazás nem gond es időben is rugalmas.Mi csak szexben vagyunk pár.Csak a hölgy örömère keresünk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol

Sziasztok! Ma estére diszkrét, potens fiút keresünk, akivel ketten megdughatjuk a feleségemet. Békéscsaba és környéke. Ne legyél szőrös (láb és kar lehet) és pocakos.
Sziasztok! Ma estére diszkrét, potens fiút keresünk, akivel ketten megdughatjuk a feleségemet. Békéscsaba és környéke. Ne legyél szőrös (láb és kar lehet) és pocakos.
Sziasztok! Kiskunhalas és környékéről lenne olyan pár aki találkozna ma vagy holnap egy férfival 3mas szexre? Igényes diszkrét megbízható vagyok. Az adataim fotóm az adatlapon
Békéscsabai, Gyulai nő barátja vagy pár házibarátja lennék! Várom az üzeneteket! Attila
Baja-Kalocsa és környéke , kezdő ,barátot keresek , beszélgetés ,közös maszti stb
Sziasztok, Szegeden ismerkednék, barátkoznék.
Sziasztok,formás csajjal randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Szegedi partfürdőn leszek három napig, nő, vagy pár este?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk elsősorban csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Esetleg szóló fiú is szóba jöhet. Fiúk esetében elvárás: 30-45 kor, sportos alkat, ápolt megjelenés, nagy intim méret. Szőrös, széttetovált pasik jelentkezését nem kérjük. Min. elvárás továbbá a normális bemutatkozó üzenet, melyhez arcos, egész alakos és intim képet kérünk. Legyél alkalmazkodó és vállald fel magad. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Sziasztok!
Ma este Kecskeméten párt keresnénk minden jóra.
Pasik leveleit nem várjuk.
Ma este Kecskeméten párt keresnénk minden jóra.
Pasik leveleit nem várjuk.
Sziasztok! Bács- Csongrád megyéből keresek biszex vagy biszexre nyitott párt. Én egy kezdő biszex férfi vagyok. Van már azért némi tapasztalatom ezen a téren. Hosszabb távon gondolkodom.