Sziasztok!
Hölgyeket keresnék "home video" készítéséhez,saját célra .Ha izgat a dolog üzenetben beszéljük meg a részleteket.
Hölgyeket keresnék "home video" készítéséhez,saját célra .Ha izgat a dolog üzenetben beszéljük meg a részleteket.

Sziasztok! Kiskunhalas és környékén van olyan pár aki tervez mára nudizást? Esetleg csatlakozhatna hozzájuk egy igényes diszkrét megbízható férfi?
Sziasztok! Feleség kielégitésére keresünk 2 potens férfit. Lehetőleg legyen közös tapasztalatuk,vagy legalább is ismerjék egymást.Kor nem dominál,intim méret annál inkább. Méret minimum 18/4. Csak olyanok jelentkezését várjuk akik tudnak is teljesiteni.Hely szükséges Dabas és 50km-es körzetében.Első körben telefonos beszélgetés a félreértések elkerülése érdekében.
Ma valaki 20-as, 30-as nudizna Algyőn?
Sziasztok! Kecskeméti hetero pasi vagyok, hetero kalandokat keresek Kecskeméten. Írj privátban és ismerkedjünk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok. Tegnapi napon a Békéscsabáról induló zalaegerszegi járaton egy érdekes dolog történt. Orosházán felszállt egy fiatal párocska. A srác magas, kicsit sportos testalkatú borostás, talán körszakállas volt, a hölgy Sexy szemüveges, molett és élénk szép kék haja volt. A sztori az, h a hölgy, előttem bujta a telefonját, és talán, de nem tudom biztosan, a saját privát képet és videóit nézte. Akarva akaratlanul észre vettem, és pillabtasokat tettem a szemben lévő telefonról. Talán észre vette h figyelem, bár nem volt szándékos, de ami szép volt, az szép, és még kelletg látnom, amit. Szóval próbálta takarni, oldalasan ülni, h ne lássam, de közben talán izgatta is, h figyeltem, ezért sűrűn vette elő a telefont. Sajnos Csongrádon leszálltam, és megszakdt a dolog. Ha itt vagytok, és felismeritek magatokat, vagy magadat, akkor elnézést kérek, nem volt szándékos a dolog. Ha viszont nem bántotta dolog, akkor szívesen megismerkednék veled, veletek
köszönöm. Szép estét kívánok.

Sziasztok!, Bács-csongrád megyéből pár házi barátja lennék. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Biszexre is nyitott vagyok Borotvált 17/6-os farkam van. Többi részlet az adatlapon. .
Sziasztok,
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.

Kecskeméti párt keresünk egymás előtti szexre!
Sziasztok! Ma este Szegeden valaki(/valakik) egy kis perverzkedes...? Akár szabadban. .
hármas /négyes ? Privàtban megbeszéljük a részleteket

Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk PÁRT!!!! Párcserés szexre! Békés Megye
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Sziasztok!
A Szikin holnap valaki?
A Szikin holnap valaki?
Sziasztok,

Párral találkoznék akár ma is.
Békéscsabai, ismerkedésre nyitott hölgyet keresek.
De ha csak a puncidat nyalatnád ki, azt is vállalom.

Békés megye?
Kecskeméten keresek nőt cicigyúrásra/simogatásra!