Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Kalocsa környéken jó megjelenésű , jó méretű intelligens bisex pasi ma estére max50 éves korig lenne ?
Ma valaki egy jó masszázsra?Kecskeméten helyem van!
Sziasztok hodmezo környeken keresnenk diszkret ferfipartnert aki szereti a perverz dolgokat!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Kecskeméti, vagy környéki párnak, nőnek szívesen segítek kisebb gépészeti munkában, vagy klímatisztításban. Fizetés természetben szimpátia alapján.
25-40 közötti párt keresünk, közös izgalmak megélésére! Amennyiben a páros hölgytagja idősebb mint 40 az ő jelkentkezésüket is szívesen fogadjuk.
Sziasztok!
Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.
32/174/64

Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.
32/174/64
Szép farkat szopnék ma délután! Helyem van!
Sziasztok! Kiskunhalas és annak 70 km-es körében keresek nőt párokat esetleg szexbulit ahol egy jo kiállású fiatal kan megélhet pár új dolgot csak hetero alapon.
Programot keresek mára nem konkrétan sexet...éjszakai fürdőzes, mozi, ....stb.... Lányok, fiúk.... privát keress
Sziasztok ma estére keresnék egy szexpartner hölgyet
Képzett masszőr vagyok...párok esetleg? 40 es intelligens normális pasi vagyok...
Békésmegyei aktív vagy bi pasit keresek. Kényeztetném,szopnám eres farkad élvezésig . Nincs helyem ,tudok utazni. Több alkalmas diszkrét kapcsolatban gondolkodom
Sziasztok, ma esteére hölgyet, vagy párt keresek Szentesen.
Sziasztok. Vasárnaptól keddig Szegeden vagyok. . Hölgyet vagy bi párt keresek.
Ma valaki Baja és környékéről?
Fiatalabb passzívat keresek ma Bp-kecskemét vonalon.
Ma valaki egy jó masszázsra?Kecskeméten helyem van!
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!