Orosházán ès környèkèn keresek hölgyet vagy párt közös kalandozáshoz!

Sziasztok. Nudista strand látogatashoz keresek utitársakat, elsősorban hölgyek, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Üdv mindenkinek!
Szegeden tartózkodom és ismerkedni szeretnék!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen beszélgetéssel és más egyébbel telne el az estéből pár óra!
20/5-ös játékszerrel és magas szexuális inteligenciával rendelkezem,jó humorérzékkel és ami fontos van bennem tisztelet és odaadás a partner iránt!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen beszélgetéssel és más egyébbel telne el az estéből pár óra!
20/5-ös játékszerrel és magas szexuális inteligenciával rendelkezem,jó humorérzékkel és ami fontos van bennem tisztelet és odaadás a partner iránt!
Ismerkednék a környékből adatlap szerint….
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Fiatal (24F) sportos, apolt, kekszemu/barnas-szoke haju, kedelyes, de hatarozott, alapvetoen kulfodon elo ferfikent keresek lanyokat/parokat akik ismerkednenek, helyileg Kecskemeten es kozvetlen kornyeken, hely sajnos nincs. Adatlapon toltodnek fel a kepek, tarskereson mar vannak.
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!
Szopok most Szarvas környékén
De jó látni egy arcot
Tök jó látni, hogy valaki vállalja az arcát is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 15:36

Tök jó látni, hogy valaki vállalja az arcát is

Törölt felhasználó (4750300)
VIP

Sziasztok!
Elsősorban Békés megyéből keresnék hosszú távra szexkapcsolatot. Független, egyedülálló férfi vagyok.
Elsősorban Békés megyéből keresnék hosszú távra szexkapcsolatot. Független, egyedülálló férfi vagyok.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék szimpátia alapján! Csongrád-Békés megye
Valaki,valakik lesznek penteken Csongrádon a KTN fesztiválon?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
4 körül.
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor?
(Ez egy válasz bearlovercub üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma jön valaki az algyői nudira?
Kiskunfélegyházán és környékén keresnék hellyel rendelkezö kisebb intimmel rendelkező urat. Kérlek iŕj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Üdv mindenkinek!
20/5-ös játékszerrel és magas szexuális inteligenciával rendelkezem,valamint szinte mindenre kapható vagyok.
Nem sok tabum van!
20/5-ös játékszerrel és magas szexuális inteligenciával rendelkezem,valamint szinte mindenre kapható vagyok.
Nem sok tabum van!
Sziasztok! Baja-Szekszárd-Kalocsa környékén keresek belevaló párokat, lányokat kalandozni!
Sziasztok!
Békéscsabán van hölgy, aki ráér most? Van egy szabad órám.
Békéscsabán van hölgy, aki ráér most? Van egy szabad órám.

Hölgyel ismerkednék, pontosan abból a célból.
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.