20-as, 30-as sráccal ismerkednék, nudiznék Algyőn. Én harmincas.
Sziasztok! Párral hölgyekkel ismerkednék Szelidi tó mellett
Nagy faszú Békés megyei pasival keresek kapcsolatot. Szopok,kúrhatsz,keményen tövig.Érzékien kényeztetném a farkad,diszkréten ,rendszeresen.
Békéscsaba és környékéről párral ismerkednék
Sziasztok. Szabin vagyok 2 hét. Programot, nyaralás keresek.
Sziasztok!
Szegeden vagy a környékén keresek domináns párt, akik játszanának egy férfival.
Vagy nőt, aki nem csak a hagyományos dolgokat preferálja, és kipróbálná azt is hogy ő a férfi.
Szegeden vagy a környékén keresek domináns párt, akik játszanának egy férfival.
Vagy nőt, aki nem csak a hagyományos dolgokat preferálja, és kipróbálná azt is hogy ő a férfi.
Ma dèlutan szegeden valaki? Diszkrèt 40-es pasi vagyok.
Sziasztok!
Hölgyeket keresnék "home video" készítéséhez,saját célra .Ha izgat a dolog üzenetben beszéljük meg a részleteket.
Hölgyeket keresnék "home video" készítéséhez,saját célra .Ha izgat a dolog üzenetben beszéljük meg a részleteket.

Sziasztok! Kiskunhalas és környékén van olyan pár aki tervez mára nudizást? Esetleg csatlakozhatna hozzájuk egy igényes diszkrét megbízható férfi?
Sziasztok! Feleség kielégitésére keresünk 2 potens férfit. Lehetőleg legyen közös tapasztalatuk,vagy legalább is ismerjék egymást.Kor nem dominál,intim méret annál inkább. Méret minimum 18/4. Csak olyanok jelentkezését várjuk akik tudnak is teljesiteni.Hely szükséges Dabas és 50km-es körzetében.Első körben telefonos beszélgetés a félreértések elkerülése érdekében.
Ma valaki 20-as, 30-as nudizna Algyőn?
Sziasztok! Kecskeméti hetero pasi vagyok, hetero kalandokat keresek Kecskeméten. Írj privátban és ismerkedjünk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok. Tegnapi napon a Békéscsabáról induló zalaegerszegi járaton egy érdekes dolog történt. Orosházán felszállt egy fiatal párocska. A srác magas, kicsit sportos testalkatú borostás, talán körszakállas volt, a hölgy Sexy szemüveges, molett és élénk szép kék haja volt. A sztori az, h a hölgy, előttem bujta a telefonját, és talán, de nem tudom biztosan, a saját privát képet és videóit nézte. Akarva akaratlanul észre vettem, és pillabtasokat tettem a szemben lévő telefonról. Talán észre vette h figyelem, bár nem volt szándékos, de ami szép volt, az szép, és még kelletg látnom, amit. Szóval próbálta takarni, oldalasan ülni, h ne lássam, de közben talán izgatta is, h figyeltem, ezért sűrűn vette elő a telefont. Sajnos Csongrádon leszálltam, és megszakdt a dolog. Ha itt vagytok, és felismeritek magatokat, vagy magadat, akkor elnézést kérek, nem volt szándékos a dolog. Ha viszont nem bántotta dolog, akkor szívesen megismerkednék veled, veletek
köszönöm. Szép estét kívánok.

Sziasztok!, Bács-csongrád megyéből pár házi barátja lennék. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Biszexre is nyitott vagyok Borotvált 17/6-os farkam van. Többi részlet az adatlapon. .
Sziasztok,
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.

Kecskeméti párt keresünk egymás előtti szexre!
Sziasztok! Ma este Szegeden valaki(/valakik) egy kis perverzkedes...? Akár szabadban. .
hármas /négyes ? Privàtban megbeszéljük a részleteket

Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk PÁRT!!!! Párcserés szexre! Békés Megye