Sziasztok!Mai nap ismerkednék Kecskeméten!Helyem van!
Sziasztok. Holnapra vagy előre megbeszélt időpontban Szarvason fogadnék házaspárokat 3mas vagy többes izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával házaspárokat. Akár ismerős párokkal is johettek többen us egy szuper kikapcsolódásra természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. . Akár rendszeresen is jöhettek többen is ismerősökkel és jól érezhetjük magunkat igényes környezetben. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok.
Sziasztok! Ma estére keresünk a környéken bulit! Szexi feleség mindenre kapható! Csak a környéken. Utazni tudunk! Nem levelező partnert keresünk!
Segítsünk egymásnak,idős nők kedvelői.Kapható,70-80+ hölgyetaki tud,feleség,ismerős,barát,szexpartner,én is segítek 75 éves szexpartnerem megkapd.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol kiprobalatnam a ket farok egy punciban dolgot hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok! Fiatal szimpi pár esetleg ismerkedni?
Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkréten
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok! 50 - es férfiként ismerkednék hölggyel vagy párral Békés megyében.
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok
Hármashoz keresünk olyan pasit akinek 22+ mérete van.
Lehetőleg Szolnok megye körül és legyen helye
Hármashoz keresünk olyan pasit akinek 22+ mérete van.
Lehetőleg Szolnok megye körül és legyen helye

Sziasztok! Sportos, többesben tapasztalt férfi vagyok, hétvégére csinos, közvetlen, jófej párt keresek önfeledt hármas hancúrra.
Sziasztok! 09.20-ra estére lányt-párt keresek! Fogadni tudok, üzenetet privátban!
Ma este valaki tali/hölgy vagy pár/ kecskemét s környéke utazzád nem gond.
Mai nap egy laza masszázsra a végén bármi meg történhet Kecskemétem férfiaknak pároknak!
Helyem van!
Helyem van!
Közös kölcsönös hokizas, hármasba csatlakozás érdekel, írj. Diszkréció.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok. Szombaton megyünk a szikire, párokkal ismerkednénk.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral
Sziasztok!Van Kecskeméten valaki aki ismerkedne?