Szerdán (10-én) kora délutáni órákban partnert keresek minden jóra Kkfházán.Írj bátran nyitott vagyok minden megoldásra.
Leszoplak ma este,utazom. Helyem nincs.
Sziasztok! Kistelek vagy Csongrád környékéről van valaki?
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Sziasztok. Szegeden most esetleg kalandozni vágyó hölgy esetleg pár? Ápolt diszkrèt 40 es pasi vagyok.
Srácot keresek. Kezdő is lehet
Héten keresek kecskemétem lányokat / párokat (21 éves fiú)
Párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère.Többesben van nèmi tapasztalatom.Ápolt,igènyes,diszkrèt srác vagyok

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra nagy méret előny
Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
cuckoldra nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a párjat ?Hely az jo lenne viszont utazni tudnek!
Maszírozni tudó hölgyet keresek
hálás lennék

Srácot keresek

Mell imádó fiatal pasit (24-25)keresek Kecskeméten akivel a barátnőm melleit együtt szophatnánk!
Feleséget,háziasszonyt,nagyit keresek,támogatói,házibarát kapcsolatra.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
ziasztok bekes megyei bi pasi vagyok helyem van ,de utazom is not part pasit keresek
Adatlapunk alapján ismerkednénk...
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Hello!
Van olyan hölgy itt? (Kétlem) akinek az a fétise ha szerepjátékban kikezdenek vele?
Van olyan hölgy itt? (Kétlem) akinek az a fétise ha szerepjátékban kikezdenek vele?