Sziasztok Tass, Szalk, Kunszentmiklós környékéről valakik esetleg?
Meglett a cumid?
(Ez egy válasz Thickdick üzenetére (2023. 12. 29. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bėkėsmegyei unatkozó hölgyel ismerkednėk hoszabb tåvra is..
Szia én szívesen kalandoznék veletek.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 17 óra fele kaladoznánk
Békéscsaba,Gyula környékén magányos háziasszonyt keresek!Csak sex és a többi..........
Mikor hol?
(Ez egy válasz Thickdick üzenetére (2023. 12. 29. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek Csongrád megyéből a hölgy örömére, lakás van, de mobilis vagyok ha kell. Maximálisan ápolt és jókedvű normális hapsi vagyok. Idősebb pár is írhat nyugodtan.
Privit várok
Privit várok
sziasztok párok jelentkezését várjuk kiskunmajsára közös buli és egyéb
Mikor?Hol?
Szegedről, ma vagy holnap délután valaki?
Sziasztok!
Szegedi 26 éves srác ismerkedni lányokkal vagy párokkal
Szegedi 26 éves srác ismerkedni lányokkal vagy párokkal

Tass Solt környékén keresnék egy kis vékony hölgyet 35-45 éves között, vagy ilyen hölgy tagú párt. Helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot! Lehet egy alkalmas, de akár kölcsönös szimpátia esetén rendszeres kapcsolatra.
Mindenkinek csodás év végét, és egyben élményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok.
Mindenkinek csodás év végét, és egyben élményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok.
Sziasztok!
Gyula környékén cumiznék.
42/180/90, f.
Gyula környékén cumiznék.
42/180/90, f.
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyem van, de utazom is nőt ,párt fiút keresek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok , párként keresnénk párt vagy hölgyet négyesezni vagy hárrmasozni :p vagy diszkrét igènyes férfit hetero alapon hármasozni. Valaki szex ,anál , szopás? :p
Péntek délután vagy este félegyhàza vagy környéke?
sziasztok szilveszterre keresnénk párt Kiskunmajsa környékén
Most Szentes és Csongrád közelében ingázom ...Ha aktuális jelezzetek!Köszi
(Ez egy válasz Rocco40 üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 17:22

Sziasztok,ma este pasival ismerkednénk a hölgy örömére,42/49 éves pár vagyunk.Ápoltság és diszkréció fontos,csak fényképes üzeneteket várunk.