Kiskőrösön hölgyet keresek,lehetne rendszeres is.
Van olyan pár akinek lenne kedve ismerkedni?
Jókat derülünk a kitartó próbálkozásán, de ameddig csak a fórumban teszi, addig ártatlan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 15:56
Törölt felhasználó (4695703)

Nem vagy nagy igényű,csak egy dugható feleség kell,meleg lakás legyen. Még jó,hogy a bácsit és a piát nem kéred,hogy mi legyen.
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres programokhoz.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Párokhoz csatlakoznèk a hölgy örömère! Esetleg korombeli vagy fiatalabb srácot keresek közös hokira!
Nem vagy nagy igényű,csak egy dugható feleség kell,meleg lakás legyen. Még jó,hogy a bácsit és a piát nem kéred,hogy mi legyen.
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 12. 08. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 15:48

sziasztok cuckoldra nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
sziasztok cuckoldra nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Szia. Engem érdekelne a dolog. Korhatár vagy valami kritérium van?
(Ez egy válasz ancsi1 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 10:14

Swinger bulit tartunk Szombaton Szentkirályon! Párok, lányok és fiúk jelentkezését szívesen fogadjuk még!
Még várjuk urak telefonszámos jelentkezését dec14-17 között Szegeden leszünk.
. (Ez egy válasz oldlady2 üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 08:27
. (Ez egy válasz oldlady2 üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Telefonszámot megköszönnénk, természetesen diszkréten kezelnénk, de gyorsabb lenne az esetleges kapcsolat felvétel!
Kiskőrös környékén hölgyet keresek,kor,alkat mellékes.
Sziasztok!
Ma délelőtt valaki Baja és környékéről?
Ma délelőtt valaki Baja és környékéről?
Sziasztok hölgyet/lány keresek kellemes időtöltésre utazni tudok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
Szép testű gyulai nővel szeretnék diszkrét kapcsolatot! Várlak!
Pécsett ma szopatnék, hely van.
Szopnék most szép kemény farkat végig helyem van de dugható is vagyok
Sziasztok!
Kinek volna kedve ismerkedni?
Kinek volna kedve ismerkedni?
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Üdv. Ma 11 körül orosházán valaki? Èn diszkrèt potens 40es pasi vagyok.
Telefonszámot megköszönnénk, természetesen diszkréten kezelnénk, de gyorsabb lenne az esetleges kapcsolat felvétel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 08:42
Törölt felhasználó (4693170)

bekes megyebol ki keres pasit??????