Hölgyekkel ismerkednék!!
Sziasztok! Kis farokkal, de nagy lendülettel dugnék. Várok jelentkezőket egy izzasztó szexre. Bárki írhat.
Szegeden ma-holnap vki? Hely ok.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Nem átlagos helyszíneket is kedvelő lánnyal ismerkedne intelligens, jóképű, diszkrét pasi. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis kalandra
Ma este Makón, két 50 éves bi pasi keres hellyel srácot, bi párt, pasit.
Ma délelőtt Baján és környékén keresnék igényes méretes orál partnert .
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!

60-feletti hölgynek segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok ! 65 feletti hölgyet keresek szexre ! Ha van párja nem gond , nézheti is .
Ma a kecskeméti aborétum mögé, mező túloldala, ki jönne ki párokat kukkolni? autóval szoktak kint lenni. írj privit. havert keresek ilyesmire, hetero alapon!
Ismerkednék Kecskemét környékén nem vagyok semmi jónak elrotója
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Kecskemét, Szabadszállás környékén extrém perverz szexre is keresek lehetőséget!
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki helyem van diszkréció adott és elvárt
Masszőrt keresek esetleg a mai nap? Utazok is szívesen!
Sziasztok holnap reggel kecskeméten autos kaland valaki valakik ? privin irj