Érett Szegedi nagymellű nő van?
Sziasztok! párok vagy hölgyek keresek!utazni tudok!
Kecskeméti párral ismerkednék, nem zavar ha biszex a férfi tag.
Én is nyitott lennék ilyen lehetőségre, írok nektek PM-et.
Kecskemét és környéken keresek igényes 60 as hölgyet! Szeretek kényeztetni a végletekig! Írj bátran ha van kedved találkozni!
Üdv
Üdv
Hahó,itt vagyunk a Corvin hotelbe, nem akar egy cuki pàr bekopogni hozzànk?
Sziasztok análra keresek valakit szegeden én dugnék

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak.e itt?Hely kellene utazni tudok!
Van valaki aki fiatal férfi partnert keres a hétvégére?
Párokat keresünk holnap estére helyünk van iszogatás buli sex 40 felett
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Intelligens, megbízható,masszírozni is tudó és szerető pasi nem átlagos dolgok kipróbálásához lány partnerét keresi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap délután hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal, csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Holnap délután hmvhelyen egy szép kemény ágaskodó farkat egy olajos masszázzsal spriccelésig kényeztetnék.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Üdv,a mai naptól vasàrnapig a gyulai Corvinban leszünk,ha esetleg hasonló pàr lenne innen,szívesen ismerkednènk.
Péntek este közös farok kiverés, előny ha helyed van, illetve hölgy partnered előtt is mehet ha igény van rá.
A mai, holnapi, hétvégi napokra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon Kecskemét környékén! Nyaláscentrikus, jófarkú srác vagyok!
Kölcsönös Orál Kalocsa környékén ?
Valaki egy szopásra ma szegeden a szabadban ?