Engedd el... mindenki aki jelentkezne, hogy huu igen érdekel stb, lebeszélitek a dolgot ,ingyen, a saját időd beáldozva, és amikor ott állsz a lampákkal, állvánnyal elfelejtenek jönni, a telefont se veszik fel... nekem már innen 5 ilyen volt... ugyhogy sok sikert. Emellett én még mindig keresek erotikus fotózásra holgyeket, párokat;d hely nincs.
(Ez egy válasz Fotografus üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 21:02

Hello. Szegeden olyan pár, akiket izgat ha masok előtt szexelnek?? Pl egy fotózáson??
ha igen, irjatok van ajánlatom

Hello. Szegeden olyan pár, akiket izgat ha masok előtt szexelnek?? Pl egy fotózáson??

Holnap KK halas környékén 5 után ?
Na akkor újra mert kimaradt pár dolog
Szegeden keresek olyan valakit aki rá ér egy kis kalandra és rendelkezik hozzá hellyel is.
19:00 tól ráérek
Szegeden keresek olyan valakit aki rá ér egy kis kalandra és rendelkezik hozzá hellyel is.
19:00 tól ráérek
Estére keresek olyan partnert akinek van helye Szegeden
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Mi 26-29.-èn leszünk ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (3994962)

Októberi hosszú hétvégén (10.20.-23.)valaki vagy valakik lesznek Gyulán a Corvin Hotelben akinek lenne kedve ismerkedni és huncutkodni? wave
Esetleg kolbász fesztivál? circling vigyor3 vigyor3
Írjatok rám privátban, én szívesen beszállnék.
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 10. 11. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 18:48

Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Októberi hosszú hétvégén (10.20.-23.)valaki vagy valakik lesznek Gyulán a Corvin Hotelben akinek lenne kedve ismerkedni és huncutkodni? wave
Bèkès megyèben Párhoz vagy Hölgyhöz csatlakoznèk.Ápolt,igènyes,intelligens srác vagyok

Kecskeméten szopnék most.
Kecskeméten szopnék most.
Kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig!
Dughatsz is. Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Dughatsz is. Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Ma kora délután szopnék
Párokat hölgyeket keresek! Jelenleg szóló Pasiként. Töltsünk el egy kellemes estét gyönyörű környezetben .jakkuzival szaunaval Maximális diszkréció alap. Önzetlen igényes férfi vagyok kellemesen szoktak csalódni bennem..mint külsőleg s főleg belsőleg. Várom kedves izgalmas szex partnerem, nagyon szép igényes weelnes hotelembe fogadlak mikor nincs vendég.
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak!
Sziasztok,csinos hölgy társasága lennék laza,hosszabb kapcsolatban.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Két pasi péntek estére párt-lányt keres. Üzenetet privátban!