Pénteken esti órákban párhoz csatlakoznék heteroszexuális alapon Szegeden! Normális, igényes, figyelmes pasi vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm!
Pénteken esti órákban párhoz csatlakoznék heteroszexuális alapon Szegeden! Normális, igényes, figyelmes pasi vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm
Sziasztok
Ma este kecskemét valaki autos kaland?
Ma este kecskemét valaki autos kaland?
Október 27,28 keresünk párokat Kecskemét melletti othonunkba párcsre alap
Sziasztok! Kiskunfélegyházáról és környékéről, esetleg Kecskemétről keresek hosszabb rövidebb távra partnert..írjatok!

Kecskeméten péntek napközben találkoznék nővel párral esetleg pasival aki megmaszírozna erotikusan is.
Sziasztok! Továbbra is keresünk párt vagy összeszokott férfiakat, többeshez. Fiatal szexi vörös hajú feleségnek!

Sziasztok! Hölgy,Hölgyek,Párok társaságát keresem!
Pénteken esti órákban párhoz csatlakoznék heteroszexuális alapon! Normális, igényes, figyelmes pasi vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm
Sziasztok! Intelligens , diszkrét, masszírozni is tudó és szerető pasi nem duci lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres izgalmas dolgokra. Privátot kérnék. Köszönöm!
Ma napközben nö Soltvadkert környékén. Mobilis ffi
vagyok. Pár is hetero alapon.
vagyok. Pár is hetero alapon.
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék
Ma valaki akármit Kecskemét és környékèn ? Utazni tudok autóval. Szép napot mindenkinek!
sziasztok not part keresek helym van bekes megyeben de utazom is
Tanácstalan nevü hőlgy szerintetek komoly,vagy kamu?
Tanácstalan nevü hőlgy szerintetek komoly,vagy kamu?
Sziasztok.Köszönöm az üzeneteket Szelinről és a felvilágosítást
Sziasztok
Holnapi napra keresek hölgyet ,aki szereti hajo sokáig nyalják.Kecskemét és környéke.Utazni tudok akár autos kaland is lehet.
Holnapi napra keresek hölgyet ,aki szereti hajo sokáig nyalják.Kecskemét és környéke.Utazni tudok akár autos kaland is lehet.
10.09-én keresek partnert délelőttre Szegeden. Vagy délutánra Kiskunfélegyházán.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok