Sziasztok! Szívesen ismerkednék, keresek hölgyet aki szereti az erotikus masszázst, vagy párt aki szívesen fogadna férfit! Hosszabbtávú kapcsolatra, diszkrét, igényes... Üzenetet kérek akinek szimpatikus lennék, vagy kapcsolatra jelölést is szívesen fogadok!
Sziasztok Kecskemét környékére keresnénk párokat négyes gabalyodasra
Vagy 22 óra után.
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2023. 12. 29. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 19:42

30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
HÖLGY ÖRÖMÉRE PASIT - SZOLNOK
elvárások:
-átlagos vagy sportos testalkat
-átlagos vagy átlagnál nagyobb szerszám
-intelligens, diszkrét
-max. 35éves
-ad hoc jelleggel bármikor készen tudj állni!
Hely van. Írj, ha magadra ismersz és a többit megbeszéljük!
elvárások:
-átlagos vagy sportos testalkat
-átlagos vagy átlagnál nagyobb szerszám
-intelligens, diszkrét
-max. 35éves
-ad hoc jelleggel bármikor készen tudj állni!
Hely van. Írj, ha magadra ismersz és a többit megbeszéljük!
A Szentesi nudista szilveszteri buliba lesz innen valaki? Párok jelentkezését várjuk.
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem esetleg nem csak szexre.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Párt keresünk.
Párt keresünk.
Sziasztok! Most este kecskeméten lenne valakinek kedve feldobni az estét?
30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
Gagyi vagy Faszkalap!!!!!!
(Ez egy válasz Thickdick üzenetére (2023. 12. 29. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!A jövő héten nagyon szívesen kalandoznék veletek.Persze csak,ha van kedvetek.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kistelek környékén pár? Jó lenne ha végre sikerülne találni valakit!
Fiatal házaspár vagyunk ! Mindenre nyitott
Fiatal házaspár vagyunk ! Mindenre nyitott
Sziasztok Tass, Szalk, Kunszentmiklós környékéről valakik esetleg?
Meglett a cumid?
(Ez egy válasz Thickdick üzenetére (2023. 12. 29. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bėkėsmegyei unatkozó hölgyel ismerkednėk hoszabb tåvra is..
Szia én szívesen kalandoznék veletek.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 17 óra fele kaladoznánk
Békéscsaba,Gyula környékén magányos háziasszonyt keresek!Csak sex és a többi..........
Mikor hol?
Párt keresek Csongrád megyéből a hölgy örömére, lakás van, de mobilis vagyok ha kell. Maximálisan ápolt és jókedvű normális hapsi vagyok. Idősebb pár is írhat nyugodtan.
Privit várok
Privit várok