DÉL-ALFÖLD Régió (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

DÉL-ALFÖLD Régió

Megyék: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád
Nagyobb városok: Kecskemét, Békéscsaba, Szeged, Hódmezővásárhely

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7326   2023. 09. 20. szerda 12:55
X Törölt felhasználó (4711204)
Szia, sziasztok. Most hétvégére keresnénk pasit hetero alapon a hölgy örömére, teljes körű közös kényeztetésére. Olvasd el az adatlapunkat, többit üzenetben megbeszéljük. Olyan írjon, akinek a mostani péntek vagy szombat este másnap reggelig, délelőttig alkalmas. Köszönjük!
#7325   2023. 09. 20. szerda 12:30
Suhintó Suhintó
Sziasztok!
Továbbra is jöhetne hozzánk pasi a héten! Videókat nézd meg, hogy mire számíthatsz
#7324   2023. 09. 20. szerda 11:37
X Törölt felhasználó (3979742)
Szeged környékén,ha passzív popsit dugnál,megyek.
#7323   2023. 09. 20. szerda 08:21
X Törölt felhasználó (4714966)
Sziasztok. Ma este Kecskeméten pasi, vagy pár? Csatlakozna PÁRHOZ szabadban? Privát üziket várunk
#7322   2023. 09. 20. szerda 08:06
Pityu8888 Pityu8888
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk korunkbeli párt! Jakuzzizásra, lazításra és egymás előtti szexre gondoltunk. Szimpátia esetén párcserére is.
#7321   2023. 09. 20. szerda 07:56
bééla bééla
Üdv. Mai napon szivesen összefutnèk egy szimpatikus hölgyel vagy párral csongrád megyèben. Èn diszkrèt 40 es pasi vagyok.
#7320   2023. 09. 20. szerda 07:26
GGbor GGbor
Fiatal sportos pasi hölgyeket keres és pártokhoz is csatlakozna
#7319   2023. 09. 20. szerda 06:57
edem75 edem75
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
#7318   2023. 09. 19. kedd 19:49
Settenkedo01 Settenkedo01
Pénteken (22-én) az esti óràkba szívesen találkoznék szimpatikus hölggyel, párral ….
#7317   2023. 09. 19. kedd 15:51
X Törölt felhasználó (4709557)
Ez pontosan igy van.
Mikor meg az OKM volt irtal kezzel csatoltal egy v tobb kepet es be kuldted a szerkesztosegbe ok meg a cimzattnek. Hat akkoriban meg volt tobb siker,mert aki vette erre a faradsagot na az tuti nem kamuzott max nem volt szimpatia es ok.Most meg boldog boldogtalan nyomkodja ezt a szart .........
Na itt mi be is fejeztuk a beszelgeteseket mert mar ez is kezd unalmas lenni.
Sok sikert mindenjinek AKI KOMOLYAN AKARJA IS.......
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2023. 09. 19. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 14:55
Pont ez a baj az internettel az emberek dobálják egymásra a szart mert ugye sokat csalódnak mert a lehetőség adott,hogy itt sokan bátrabbak legyenek aztán a sok csalódásból jönnek az általánosítások és a sztereotípiák.Igen sok embernél gond van ahogy írják sokan,hogy sok álmodozós férfi van aki hitegeti őket legyen az nő vagy pár aztán meg eltűnik még találkozóig sem jut el a dolog,de mint férfi mondom ugyan ez van a másik oldalon én mint normális férfi a nők ugyan ezt csinálják de van,hogy még párok is.Viszont én nem akarok mindenkit leálltalánosítanipedig higyétek el nekem is tele a tököm a sok pl adatlapját nem képes kitöklteni nővbel meg már mikor az ember körbeküld egy csomó levelet és nem kap választ vagy csak lekoptatást vagy tiltást mert általánosítani tudnak,hogy sok hülyébe futottak bele.Csak sokszor meg ott is kezdődik a baj,hogy a normálisnak meg egy csepniy esélyt sem adnak se nők se párok aztán meg ők maguk csodálkoznak,hogy miért van annyi hülye aki nekik írogat.Én nem tudom mi ütött az emberekbe de pl mikor bejött a netes társkeresés is még működött a dolog most meg tele van hülyékkel mindenhol és nem csak a szórakozásból írogatókkal de azokkal is akik előítéletesek mert ugye ha már megégették magukat akkor biztos minden férfi szemét meg hülye....mondják auz okosok írjál egyedi üzeneteket legyél különleges de őszintén megmondom belefáradtam írtam én több egyedi üzenetet akkor is szartak az emberre nagy ívben meg annyi emberre nem is lehet mindig mást írni utána megmaradtam az alapnál köszönés normálisan és mondjuk kérdés.De itt a neten már mindegy mit csinálsz fejen állva is pöröghetsz akkor is szarnak a fejedre mindegy,hogy normális vagy vagy normálisan kitöltött adatlapod van vagy nem kamuzol akkor is egykalapalá vesznek.
#7316   2023. 09. 19. kedd 15:22
Suhintó Suhintó
Péntek vagy Szombat estére hetero pasi kerestetik
#7315   2023. 09. 19. kedd 14:55
Pit. Pit.
Pont ez a baj az internettel az emberek dobálják egymásra a szart mert ugye sokat csalódnak mert a lehetőség adott,hogy itt sokan bátrabbak legyenek aztán a sok csalódásból jönnek az általánosítások és a sztereotípiák.Igen sok embernél gond van ahogy írják sokan,hogy sok álmodozós férfi van aki hitegeti őket legyen az nő vagy pár aztán meg eltűnik még találkozóig sem jut el a dolog,de mint férfi mondom ugyan ez van a másik oldalon én mint normális férfi a nők ugyan ezt csinálják de van,hogy még párok is.Viszont én nem akarok mindenkit leálltalánosítanipedig higyétek el nekem is tele a tököm a sok pl adatlapját nem képes kitöklteni nővbel meg már mikor az ember körbeküld egy csomó levelet és nem kap választ vagy csak lekoptatást vagy tiltást mert általánosítani tudnak,hogy sok hülyébe futottak bele.Csak sokszor meg ott is kezdődik a baj,hogy a normálisnak meg egy csepniy esélyt sem adnak se nők se párok aztán meg ők maguk csodálkoznak,hogy miért van annyi hülye aki nekik írogat.Én nem tudom mi ütött az emberekbe de pl mikor bejött a netes társkeresés is még működött a dolog most meg tele van hülyékkel mindenhol és nem csak a szórakozásból írogatókkal de azokkal is akik előítéletesek mert ugye ha már megégették magukat akkor biztos minden férfi szemét meg hülye....mondják auz okosok írjál egyedi üzeneteket legyél különleges de őszintén megmondom belefáradtam írtam én több egyedi üzenetet akkor is szartak az emberre nagy ívben meg annyi emberre nem is lehet mindig mást írni utána megmaradtam az alapnál köszönés normálisan és mondjuk kérdés.De itt a neten már mindegy mit csinálsz fejen állva is pöröghetsz akkor is szarnak a fejedre mindegy,hogy normális vagy vagy normálisan kitöltött adatlapod van vagy nem kamuzol akkor is egykalapalá vesznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4709557)
2023. 09. 18. hétfő 19:02
Nem vagyunk mar mi sem kezdok.
Szurni????? Ugyan hogy ,nem tudod csak talan talan eddig jutsz.
De igazad van lehetne meg sorolni boven.
Csak neha jo lenne "valos" emberekbe futni is,nem csak ilyenekbe.
Tudod van aki eloben szeretne megelni vagyit de igy lehetetlen,es gyanitjuk nagyon sok par van meg igy ezzel. Es csodalkoznak a pasik hogy inkabb mar nem keresnek pasikat a parok.
#7314   2023. 09. 19. kedd 13:50
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán csatlakoznék párokhoz...negyvenes sportos férfi vagyok...
#7313   2023. 09. 19. kedd 13:17
zoliby75 zoliby75
Mai nap kora estére keresünk
#7312   2023. 09. 19. kedd 09:23
szexeljünk 1 szexeljünk 1
Békés megye?Csak privi!
#7311   2023. 09. 19. kedd 08:28
Balint97 Balint97
Sziasztok!
Békéscsabán keresek partnert, lányt vagy párt.
#7310   2023. 09. 19. kedd 07:40
vidamsrac vidamsrac
Sziasztok! Szeged Békéscsaba vonalon vagy környékén nem duci lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres intelligens, diszkrét, masszírozni is tudó és szerető, hetero pasi. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
#7309   2023. 09. 18. hétfő 22:09
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! Vannak e itt erre nyitott parok esetleg?
#7308   2023. 09. 18. hétfő 20:24
X Törölt felhasználó (4714966)
Sziasztok. Ki iszogatna most velünk Kecskeméten?
#7307   2023. 09. 18. hétfő 19:02
X Törölt felhasználó (4709557)
Nem vagyunk mar mi sem kezdok.
Szurni????? Ugyan hogy ,nem tudod csak talan talan eddig jutsz.
De igazad van lehetne meg sorolni boven.
Csak neha jo lenne "valos" emberekbe futni is,nem csak ilyenekbe.
Tudod van aki eloben szeretne megelni vagyit de igy lehetetlen,es gyanitjuk nagyon sok par van meg igy ezzel. Es csodalkoznak a pasik hogy inkabb mar nem keresnek pasikat a parok.
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 13:42
Azért rontják itt a levegőt, mert szét unják magukat, mert otthon nem kapják meg amit szeretnének, mert önértékelési problémáik vannak, mert kell a tudat, hogy még kellhetnek valakinek, mert egyedül vannak, soroljam még? Reggelig tudnám..... nyes Jól kell szűrni, az biztos! Akkor nektek is fejlődni kell még ezen az oldalon! hehe Bár szerintem itt mikor azt gondolod, hogy már több meglepetés nem érhet, akkor jön a következő.... vigyor2

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 13826db
Utolsó üzenet: ma 10:36

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!