Sziasztok! Ma este Nő vagy Pár egy kis kalandozáshoz?
Szeged és környékén keresnék kalandot most szombatra

Engem érdekelne! Írtam!
(Ez egy válasz Hannah üzenetére (2023. 09. 12. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 05:57

Sziasztok!
Középkorú molett nő vagyok, és olyan férfiakat keresek akik részt vennének egy jó szájba élvezésben ma vagy holnap este a szabadban.
Privátban irjatok, köszönöm!
Középkorú molett nő vagyok, és olyan férfiakat keresek akik részt vennének egy jó szájba élvezésben ma vagy holnap este a szabadban.
Sziasztok!
Péntek estére keresnék szállást szegeden. Minden megoldás érdekel!
38 éves sportos ápolt férfi vagyok
Péntek estére keresnék szállást szegeden. Minden megoldás érdekel!
38 éves sportos ápolt férfi vagyok
Kecskemét belvárosában hölgyet, vagy párt fogadnék lakásomon!

Szeged környékén aktív,aki cd-ként használna?
45 feletti párt,vagy bi havert keresek. 50 èves kezdő bi fèrfi vagyok.
Szeretek masztizni, ehhez keresek hölgy vagy férfi partnert vagy párt hmvhely vagy környékéről holnap délelőtt 09-óra körüll, egymás előtt, de egymásnak is csinálhatjuk, csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, de kocsi is van így a környékre utazni is tudok.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, de kocsi is van így a környékre utazni is tudok.
Privit várok.
Mai nap 17 óra fele ráérünk
Kiváncsi pár keres hölgyet adatlapon leírtak szerint. Vasárnap és hétfőn (17 és 18-án ) Baján és Kalocsán töltünk 1-1 napot ott keresnénk hölgyet. Köszi
Valaki ma 9-10 körül ???
Hello valaki Tiszakécske és környékén kezdő pasi vagyok taliznék, aktív szerep érdekel.irj privátban
Sziasztok!
ALGYŐI NUDI, SZERDA 12-15 ÓRA KÖZÖTT:
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Szopnék most a szabadban! Ìrj privátban!
ALGYŐI NUDI, SZERDA 12-15 ÓRA KÖZÖTT:
sziasztok bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyebe de utazom is ,no par vagy fiu?
Ma este valaki a szabadban?
Pasi?
(Ez egy válasz kméti lala üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 06:00

Kecskeméten du.4-6közt szeretnék nőt -párt találni szexkapcsolatra,vagy csak ha valaki kielégítene.
Sziasztok! Holnap délelőtt meglátogatnék egy normális, igényes párt, és teljesíteném minden kívánságukat. Privátban írjatok, és csak olyanok, akik szeretnének holnap délelőtt szexelni egy jót!