Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Akkor vagyunk egy páran akinek nem válaszolt.
Pedig a keresési feltételeiknek megfeleltem. Normális levelet küldtem, választ nem kaptam...
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 18:32

Nekem sem válaszoltak, sem itt sem instán.
Korábban ugyani is instán várták a bemutatkozásokat.
Tiszakécskén nem jártok?
(Ez egy válasz neven üzenetére (2023. 09. 06. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok bekesmegyei igenyes pasi vagyok helyem van de utazom is not part keresek
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasikat, párokat
Pasi (utazni tudó) kerestetik hetero alapon! Nézd meg a videoimat!
Nekem sem válaszoltak.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 09. 05. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 18:32

Sziasztok! Párhoz v hölgyhöz csatlakoznék heteroszexuális alapon! Normális, ápolt pasi vagyok! Privát üzenetet várok!
Ma Tiszakécske termál fürdőben valaki?
Szia! Nem kamu! Én sok levelet váltottam velük! És telefon számot is küldött !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 23:00
Törölt felhasználó (4700674)

Szerintem hatalmas kamu vagy

Sziasztok!
09.08-ra keresünk Kistelek környékéről párt.
Fogadni tudunk csak , mindenre nyitott tabu mentes fiatal pár vagyunk.
26/28 a hölgy vörös hajú 168/68 tetovált.
A férfi 190cm magas 95kg rövid hajú szakállas , szintén tetovált.
Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni és akarsz is .
09.08-ra keresünk Kistelek környékéről párt.
Fogadni tudunk csak , mindenre nyitott tabu mentes fiatal pár vagyunk.
26/28 a hölgy vörös hajú 168/68 tetovált.
A férfi 190cm magas 95kg rövid hajú szakállas , szintén tetovált.
Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni és akarsz is .
Holnap valaki a Tiszakécskei termálba??
Hetero srácot keresünk harmadiknak max 25éves korig. Helyünk van. Bi csajok jelentkezését is szívesen vesszük,kor nem mérvadó. Kamusok és bi pasik ne írjanak,nekik nem is válaszolunk. Személyes tali csak levél és teló után,ne raboljuk egymás idejét,csak az jelentkezzen aki megfelel a leírtaknak és akár is találkozni.
Korábban ugyani is instán várták a bemutatkozásokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Korábban ugyani is instán várták a bemutatkozásokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Patrik nekem sem ír vissza:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma délután 18 óra körül volna valaki aki cumizna Solt és Fülögháza közötti térségben? Privatba keress és megbeszéljük
sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is
Kméten keresek nőt (pasit) aki esetleg meg is maszíroz,majd a végén leszop.
Érdekelnek a Bi játékok , heteró vagyok , de a gondolat megszületett bennem, valakivel ki kellene próbálni . Baja -Kalocsa -Szexárd környékéről ,ha érdekel, jelezz.
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 22:22

Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.