Van vlaki a Kiskunmajsai strand környékéről ? ESTIG A KÖRNYÉKEN VAGYOK ,benne vagyok bármiben ami kettönknek jó.
Ma estére valaki?
Fiatal 26/28 éves pár keres. Tabu mentes pár vagyunk csak fogadni tudunk.
Kistelek környéke
Fiatal 26/28 éves pár keres. Tabu mentes pár vagyunk csak fogadni tudunk.
Kistelek környéke
Sziasztok! Mai napra keresnék partnert Kecskemét és környékén.
Gyulai, Békéscsabai magányos hölgyet kényeztetnék hosszú távon diszkréten!
Szegeden kezdő bi, kiváncsi heteró? Autóban közös hoki? Privátban
Kecskeméten bő egy óra múlva cumiznék. Átutazó vagyok.
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék ha lehet rendszeresen.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok 22 éves pasi vagyok hölgyeket kényeztetnék.
Szegeden keresek férfit hellyel cucold szexre ma
Berekfürdőn holnap kis kaland?
Békés és Csongrád megyében puncit nyalnék akár viszonzás nélkül. Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére vagy párokat kukkolnék. Utazni tudok.
Vasárnap délután (három, fél négy) tervezünk menni az M9-es hídhoz.
Akit érdekel, írjon privátban, megmondom pontosan hová.
Akit érdekel, írjon privátban, megmondom pontosan hová.
Gyertek át Kerekdombra! Ez már nem nagy távolság...
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma vagy holnap estére csak pasit keresünk jó méret előny,utazni tudj autós kaland csak gyula környékéröl!
Sziasztok lehetne veletek találkozni?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
merre vagytok?
Ma délutántól,Mórahalom Colosseum Hotelben olyan párokat lesnék akiket izgat ha nézhetik őket!
Vasárnap délutánig tartózkodom ott.
Vasárnap délutánig tartózkodom ott.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen is a másik végén lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen is a másik végén lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Hétfőn délelőtt szopásra kész farokkal várom a jelentkezőket ... Hely van utazni kellene . Csak te szopsz előre szólok!! Olyan írjon aki eljön és beleverhetem a szájába ..
Békés megye?