Péntek vagy szombaton párt keresünk 40+ pár vagyunk esetleg 30alatti fiút Solt környéke
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Sajnos láttunk már elhanyagolt párt. Nem valami kívánatos......
Sziasztok! Ma napon keresnék hölgy partnert Kecskemét és környékén.
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…
Szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…
Sziasztok hölgyeket keresnénk hàrmas örömökre vagy párt párcserére :p szegeden ! Priviben irj

Kecskemét lajosmizse térségben fiatal passzív lenne? Hely jó lenne.
Szia, aktív érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 07:25
Törölt felhasználó (4721877)

Kecskeméti nem független pasiként ismerkednék, dumálnék helyi párokkal, hölgyekkel. Szeretnék szexuálisan nyitott emberekkel ismerkedni. Szextörténeteket írok, festek és fotózok, olyan művészlélek típus vagyok magas szexmániával. Sajnos a kapcsolatomban sok a tabu és kevés a szex. Férfi bi és homo kizárt!!!
szia, aktív érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 07:25
Törölt felhasználó (4721877)

Kecskeméti nem független pasiként ismerkednék, dumálnék helyi párokkal, hölgyekkel. Szeretnék szexuálisan nyitott emberekkel ismerkedni. Szextörténeteket írok, festek és fotózok, olyan művészlélek típus vagyok magas szexmániával. Sajnos a kapcsolatomban sok a tabu és kevés a szex. Férfi bi és homo kizárt!!!
Ma esetleg valaki Kiskunfélegyházán?
Szegeden mai nap ráérnék, helyem van.Szopatnék, vagy kiveretném a farkam.
Perverz játékokban benne vagyok.
Perverz játékokban benne vagyok.
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Na ebből nem lett semmisem.
Jövő héten pénteken, szombaton párt fogadnánk Solt környéke 40+pár vagyunk
Békéscsaba környékén lány vagy pár aki ismerkedne hetero, sportos, diszkrét pasival?
Holnap 23-án délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ez jó. Mikor gondolod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 12:02
Törölt felhasználó (4689816)

Kecskeméten mai napon pár aki találkozna is?
Kecskeméten mai napon pár aki találkozna is?
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)