Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk ápolt, megbizható férfit.
Párom kényeztetésére keresünk ápolt, megbizható férfit.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Helyzet?
Sziasztok!keresek hölgyek vagy párok!
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Valaki itt faszt is szereti nem csak hiteget?
Kedd dèlelőtt szivesen meglátogatnèk ápolt hölgyet vagy part szegede. Èn normális diszkrèt 40 es pasi vagyok.
Most ráérek ismerkedni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok bekes megyei hellyel rendelkezo pasi vagyok not part keresek helyem van de utazom is
Szolnok - Kecskemét
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Sziasztok Kecskeméten lenne kedve valakinek találkozni?
Párt keresek, aki házibarátot keres! Csongrád megyében
Sziasztok, Lakitelek - Kerekdomb - Tiszakecske kornyeken kalandoznek aKar a szabadban is. Kellemes pillanatok jeLigere.

Algyon ma van kint valaki?
Sziasztok
Augusztus 17 től 21 ig keresünk apartmant vagy nyaralót Gyulán,Balatonon,Egerben,Esztergomban .
Lányok Hoz,párok hoz szivesen csatlakozunk .Srácok is írhatnak.
Augusztus 17 től 21 ig keresünk apartmant vagy nyaralót Gyulán,Balatonon,Egerben,Esztergomban .
Lányok Hoz,párok hoz szivesen csatlakozunk .Srácok is írhatnak.
Baja környékén aktív pasi akit kielégíthetnék?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Augusztus 17től fogadni tudok hetero alapon párokat vagy lányt. Akár hosszabb távra is ismerkedhetünk ha közelben vagytok .