Makó környékén,szerda délután korlátlan popsidugáshoz keresek partnereket.
Lányok esetleg párok?
Sziasztok..
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk

Sziasztok! 14- 27-ig pihenőn leszünk. Konkrétan nem terveztük el hova megyünk de benne lennénk bármilyen buliba. A távolság nem akadály. Szívesen ismerkednénk párokkal ,hölggyel, és nagy farkú urakkal.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Sziasztok ma estere keresek partnert holgy vagy pár. Ill barmikor estefele Szarvas s 100km korzet max. Fogadni Szeptembertől tudlak igenyes szuper nyaralómba Szarvason....
ma, holnap párt fogadok hetero alapon Szegeden.
Sportos, bi, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló srácot keresek , csongrád-békés megyében esősorban....
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Hali, kecskemeten ma este lanyt vagy part szivesen fogadnek nallam lakasomban (vagy akar nallad, nallatok is) Irjatok batran...
Sziasztok! Jövő héten bármelyik nap szívesen masszíroznék igényes, diszkrét párt. Bármilyen más kívánságot is örömmel teljesítek. Hívtok, megyek. Privátban írjatok.
Jövő hèt folyamán párhoz csatlakoznèk.Utazni tudok

Sziasztok. Kecskeméten és környékén keresek hellyel rendelkező nőt, 35 év felett, vagy hasonló korú párt, férfit. Biszex vagyok, sok minden érdekel.
sziasztok párok jelentkezését várjuk mai nap folyamán
Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne.
Makón,9.-én aktívokat,bi párt keresek.
Sziasztok,formás csajjal randiznék Baja és környékén.
Sziasztok!
Jovo hetvegen part holgyet vagy crosst keresnek Gyulan. Egesz hetvegen ott tartozkodom, szivesen feldobnam a hetveget valakivel!
Jovo hetvegen part holgyet vagy crosst keresnek Gyulan. Egesz hetvegen ott tartozkodom, szivesen feldobnam a hetveget valakivel!

Helló! Nem független nőt szeretnék találni, közös játékokra.