Sziasztok!
Jovo hetvegen part holgyet vagy crosst keresnek Gyulan. Egesz hetvegen ott tartozkodom, szivesen feldobnam a hetveget valakivel!
Jovo hetvegen part holgyet vagy crosst keresnek Gyulan. Egesz hetvegen ott tartozkodom, szivesen feldobnam a hetveget valakivel!

Helló! Nem független nőt szeretnék találni, közös játékokra.
Kecskeméten, holnap lány esetleg hetero pár?
Adatlapon minden infót megtalálsz rólam.
36éves, fiatalos, sportos hetero pasi vagyok.
Adatlapon minden infót megtalálsz rólam.
36éves, fiatalos, sportos hetero pasi vagyok.
sziasztok!
Szegeden van lany, aki lannyal szeretne tapasztalatot szerezni?

Kecskemét kinek lenne kedved találkozni?
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Sziasztok Szegeden keresek hölgyeket minden jóra akár a szabadban is élvezhetünk bármibe benne vagyok

Sziasztok,Hölgy társaságát keresem ma estére!
Sziasztok gyoman szarvason esetleg van akihez tudnek csatlakoz i holnap deltol ? Par lany pasi
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte használnák a feleseget? Hely kellene utazni tudok.
Holnap délelőtt egy szép kemény farkat spriccelésig kényeztetnék és masszíroznék, csak enyhe bi. részemről, ápoltság adott és elvárt, hmvhely és környékén, privit várok, lakás kocsi van.
hello bekes megyebol keresek not part hlyem van de utazom is
Sziasztok..
Jovohet szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra
Jovohet szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra
Sziasztok. Kecskeméti párral hölggyel találkoznék.
Makón,szerdára bi aktívokat,bi párt keresek sok análra,nyelésre.
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Hosszú távra és Házibarát is lennék. Normális,kedvesek legyetek!
sziasztok ma estére keresnénk párt négyesre (párcserével és egyebekkel )

Sziasztok, Algyői nudira megy valaki a hétvégén?
Kecskeméten nagymellű 50 feletti nőt keresek jó szexre!Nagymamák, teltek vagy kövérek elsősorban!
Holnap nap közben örömmel fogadnék hölgyet, vagy párt kecskeméti lakásomban, illetve utaznék is, ha úgy alakul.