Sziasztok! Egymás előtti párcseréhez keresünk párt Baján!
Azt írod, hogy kulturált vagy? Meg autóban szexelnél? Akkor ki lakik a híd alatt? Akkor ettől az írástól, már élveztél is biztosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 14:30
Törölt felhasználó (4604022)

Ha nincs helyetek hol laktok? A híd alatt?
Kiskőrös környékén,hölgyet,párt keresek.Érezzük jól magunkat.Kor,alkat mellékes.
Ha nincs helyetek hol laktok? A híd alatt?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Békés megyei pár? Hely nincs! Csak privi!
Sziasztok! Egy kellemes,masszázzsal, iszogatással egybekötött lazulós ma este szegeden? Hölgyek,párok?
Hétfőn,Kiskőrös környékén feleséget,nagyit kényeztetnék,hálás lennék.
Kiskőrös környékén hölgy,aki fogad vendéget?
Kerekdombon sokkal kellemesebb lesz ma. ( Nincs messze Cserkeszőlőtől.)
(Ez egy válasz Kerekesk22 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok.Olyan megbízható hőlgyet,vagy párt keresnék akik őszinték,diszkrétek és nem verik át a másik felet.Kecskeméten és vonzáskörnyékén.
Valaki cserkeszölö most?

Törölt felhasználó (1549862)

Sziasztok, még mindig holnap estére keresek hölgyet nagyon sokan írtak holnap délelőttig van esély akkor fogom el dönteni kihez megyek , türelmet kérek akinek nem tudtam olvasni a levelét válaszolni fogok mindenkinek
mekkora kamu vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 29. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 17:43
Törölt felhasználó (1549862)

Sziasztok, még mindig holnap estére keresek hölgyet nagyon sokan írtak holnap délelőttig van esély akkor fogom el dönteni kihez megyek , türelmet kérek akinek nem tudtam olvasni a levelét válaszolni fogok mindenkinek
Ma este valaki párok lányok fiúk ?
Sziasztok! Ma,vagy holnap estére keresek hölgyet,vagy párt,akár egy kis szórakozással egybekötött programra. Helyem van szegeden.
Hol is olvastad hogy buzi? Hetero kapcsolat bi hajlamokkal .. bocs de elég kultúrálatlan vagy.... Gratulálok... És a buzi véleményem szerint megalázó a melegek számára .. magadat minősíted ezzel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 28. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 28. csütörtök 10:18
Törölt felhasználó (4700674)

Minek neked nő ha buzi vagy?

Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk korunkbeli párt! Jakuzzizásra, lazításra és egymás előtti szexre gondoltunk. Szimpátia esetén párcserére is.