Kecskemét környékén,jöv.hét napközben,passzívként többes lehetőséget keresek.
Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresnék aki szereti a creampie/ cuckold creampie játékokat.
Kitartó vagyok 18/5 a méretem és sok a spermám.
Olyan hölgyet vagy párt keresnék aki szereti a creampie/ cuckold creampie játékokat.
Kitartó vagyok 18/5 a méretem és sok a spermám.
Sziasztok. Bács-Kiskun megyei párral ismerkednék.
Igen pont ez a baj,hogy az interneten bárki bármit tehet és noname ként kamu profillal.Régen még nem volt ilyen sok hülye de mára sajnos elkeserítő és nem csak a férfiak de a nők is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 15:51
Törölt felhasználó (4709557)

Ez pontosan igy van.
Mikor meg az OKM volt irtal kezzel csatoltal egy v tobb kepet es be kuldted a szerkesztosegbe ok meg a cimzattnek. Hat akkoriban meg volt tobb siker,mert aki vette erre a faradsagot na az tuti nem kamuzott max nem volt szimpatia es ok.Most meg boldog boldogtalan nyomkodja ezt a szart .........
Na itt mi be is fejeztuk a beszelgeteseket mert mar ez is kezd unalmas lenni.
Sok sikert mindenjinek AKI KOMOLYAN AKARJA IS.......
Mikor meg az OKM volt irtal kezzel csatoltal egy v tobb kepet es be kuldted a szerkesztosegbe ok meg a cimzattnek. Hat akkoriban meg volt tobb siker,mert aki vette erre a faradsagot na az tuti nem kamuzott max nem volt szimpatia es ok.Most meg boldog boldogtalan nyomkodja ezt a szart .........
Na itt mi be is fejeztuk a beszelgeteseket mert mar ez is kezd unalmas lenni.
Sok sikert mindenjinek AKI KOMOLYAN AKARJA IS.......
Péntek (22-én) esti órákba keresek szimpatikus partnert minden jóra. Inkább rázni tudok de ha minden kötél szakad fogadni is tudok!
Pucsítanék aktívoknak,keress ha rendszeresen ürítenél.
Sziasztok Kiskunhalas környékén lene valaki aki egy autós kalandott végig kukolna .Péntek délelőtti órákban.
Szeretek masztizni, ehhez keresek hölgy vagy férfi partnert vagy párt hmvhely vagy környékéről holnap délelőtt 10-óra körüll, egymás előtt, de egymásnak is csinálhatjuk, csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, de kocsi is van így a környékre utazni is tudok.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, de kocsi is van így a környékre utazni is tudok.
Privit várok.
Bi, Sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok csongrád-békés megyében ismerkednék esősorban....
Sziasztok pár keres lányt harmadiknak estènkènt szabadban szexeléshez minden földi jóra Szegeden
irj privátban

Sziasztok pár keres harmadiknak lányt szabadban szexeléshez esténként
Privátban érdeklődj

Privátban érdeklődj

Szia, sziasztok. Most hétvégére keresnénk pasit hetero alapon a hölgy örömére, teljes körű közös kényeztetésére. Olvasd el az adatlapunkat, többit üzenetben megbeszéljük. Olyan írjon, akinek a mostani péntek vagy szombat este másnap reggelig, délelőttig alkalmas. Köszönjük!
Sziasztok!
Továbbra is jöhetne hozzánk pasi a héten! Videókat nézd meg, hogy mire számíthatsz
Továbbra is jöhetne hozzánk pasi a héten! Videókat nézd meg, hogy mire számíthatsz
Szeged környékén,ha passzív popsit dugnál,megyek.
Sziasztok. Ma este Kecskeméten pasi, vagy pár? Csatlakozna PÁRHOZ szabadban? Privát üziket várunk
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk korunkbeli párt! Jakuzzizásra, lazításra és egymás előtti szexre gondoltunk. Szimpátia esetén párcserére is.
Üdv. Mai napon szivesen összefutnèk egy szimpatikus hölgyel vagy párral csongrád megyèben. Èn diszkrèt 40 es pasi vagyok.
Fiatal sportos pasi hölgyeket keres és pártokhoz is csatlakozna
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Pénteken (22-én) az esti óràkba szívesen találkoznék szimpatikus hölggyel, párral ….