sziasztok feleseget kényeztetnék használnék a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésed.
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált

Privi?
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerkednék egy kedves párral, hosszútávú baráti kapcsolatra
Akár mindkét fél örömére

Akár mindkét fél örömére

Sziasztok! Kistelek és környékén meg mindig keresünk több férfit ( összeszokott párost) vagy párt , helyünk van!
Fiatal szexi feleség, mindenre nyitott házaspár!

Fiatal szexi feleség, mindenre nyitott házaspár!

Orosházán most egy kedves hölgy társasága jól esne. 46 éves fiú vagyok.....
40+ házaspár vagyunk jövő héten pénteken,szombaton fogadnánk párt Szabadszálláson de utazni is tudunk párcsere enyhe női bi ok
Sziasztok! Holnap délután szabad vagyok! Csatlakoznék, hölgyhöz, párhoz. Minden jóban benne vagyok, Diszkréció, higénia adott, és el várt! 32 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Helyileg Kecskeméten!
Szegedi diszkrét férfiként keresem hármas szexkapcsolatra egy nyitott pár ismeretségét.
Ma este esetleg ráèrő Pár vagy Hölgy akihez csatlakozhatnèk?! Ápolt,igènyes, srác vagyok. Többes tapasztalattal rendelkezem

Holnap 21-én délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Sziasztok !
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig
Sziasztok! Ma este valaki/valakik Kunfehertón? Helyem van!
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén szeretnék ismerkedni, hölgyel vagy párral! Találkákra alkalmas helyem lenne, és maga az utazás sem jelentene gondot! Az lenne az igazi, ha valami kis mellű hölgy, vagy hölgy tagú párral tudnák megismerkedni! Persze a kölcsönös szimpátia, és a diszkréció a legfontosabb. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok!
Fiatal srácként keresem hölgy partnerem vagy párt. Szeged és környékén. Utazni tudok, de akár helyem is van.
Párok esetében elsősorban nézőként csatlakoznék, de nyitott vagyok többre is hetero alapon
Fiatal srácként keresem hölgy partnerem vagy párt. Szeged és környékén. Utazni tudok, de akár helyem is van.
Párok esetében elsősorban nézőként csatlakoznék, de nyitott vagyok többre is hetero alapon
SEXPARTNERT KERESEK A HÉTVÉGÉRE ,LEHET BI IS !
Szarvas és környékén hölgyet keresek szexkapcsolatra
Sziasztok. Dunaújváros, és környékén ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem is lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok!
Mai nap délutánra keresünk, helyünk van
Mai nap délutánra keresünk, helyünk van
Sziasztok! Hétvégi kirándulásokhoz keresünk korunkbeli párt. Apartmanos jakuzzizásra gondoltunk beszélgetéssel, bulizgatással, iszogatással. Az este folyamán egymás előtti szexre illetve szimpátia esetén párcserére gondoltunk. Ha ti is vágytok egy kellemes, könnyed hétvégére írjatok!