Sziasztok, intelligens, jo humoru es apolt, sportos megjelenesu ferfit keresunk harmadiknak. Kerjuk csak olyan jelentkezzen aki hajlando kepet kuldeni az arcarol es telefonon is szeretne beszelni
Udv, Ildi es Tibor

Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Ma, holnap illetve péntek este fogadnék hölgyet, vagy párt Kecskeméten, belvárosi lakásomban

Bi pár Kecskemét környékén?
Sziasztok. Van itt olywn hölgy aki szivesen elmenne hetvegen nudista strandra. En gyularól indulok kocsival. Mehetnénk együtt.
Sziasztok. Van itt olywn hölgy aki szivesen elmenne hetvegen nudista strandra. En gyularól indulok kocsival. Mehetnénk együtt.
Sziasztok! Békéscsabai negyvenes sportos férfi vagyok...szívesen csatlakoznék párokhoz...
Sexpartnert keresek Csongrádon hely van, kinyalnálak a bugyidból
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Sziasztok. Hölgy pár keresek barátság kialakulására. 41-éves korrekt megbízható pasi vagyok.
Igen de oda van írva hogy max 27...
Kár jelentkezni. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 21:37
Kár jelentkezni. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700674)

Sok fiatal nő szereti az idősebb pasikat.
Kecskeméti hölggyel párral ismerkednek.
Makón,ma 15:00,bi aktívok,párok.Korlátlan popsidugás beleélvezéssel,összes sperma nyelése.
Sziasztok. Cuckoldra keresünk jó méretű férfit. Max 50 évesig. 180 centi 80kiló. Kecskemét kőrnyékén. Wibered legyen.
Szólj nekem is, ha van jentkező.
(Ez egy válasz gg_80 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy, aki csak szopni szeretne?
Kecskemét és környéke.

Sok fiatal nő szereti az idősebb pasikat.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is de tagadjak le 17 évet???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 20:12
Törölt felhasználó (4700674)

Helló! Engem nagyon is érdekelne, jól megfarkalnám.
Kecskeméten keresek nagymellű nőt akinek gyúrhatnám a melleit! Közösülés csak kívánságra!
Sziasztok..
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk.
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk.