Sziasztok Hódmezővásárhely vagy környékén szopnék
Sziasztok!
Kedves, átlagos vagy vékonyabb alkatú, izgalmas erotikus ötletekre nyitott lánnyal, Nővel ismerkedne, intelligens, diszkrét, jóképűnek tartott pasi. Masszírozni is tudok és szeretek
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést.
Kedves, átlagos vagy vékonyabb alkatú, izgalmas erotikus ötletekre nyitott lánnyal, Nővel ismerkedne, intelligens, diszkrét, jóképűnek tartott pasi. Masszírozni is tudok és szeretek

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek!
Sziasztok. Mi a héten tervezzük hogy elnézünk ☺️
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap délelőtt valaki Kecskeméten?
23-25 -én napközbe szívesen találkoznék párral, hölggyel …Kecskemét és kk. Akár csak nézőnek, besegítek, masszázs, te szabod a feltételeket , elképzeléseket.
Bekapnám a faszod.
Sziasztok.
Ápolt feleséget szopatnék autóban vagy mellett, akár a férje jelenlétében is. Privi
Ápolt feleséget szopatnék autóban vagy mellett, akár a férje jelenlétében is. Privi
Szombaton ki volt innen a majomba?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Orosháza környékén szívesen lennék hazibarat. Masszázs, erotika, szex, akár mind, akár csak részben. Kor nem számít.
Szia Izike! Hogy Te milyen kis "kegyetlen gyil..os" vagy amúgy (ilyen törékeny, fiatal testben
) ezzel a kikötéssel!
(Ez egy válasz Izike0708 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 15:22

Sziasztok! Ma estére keresünk hölgy beszállót hármas együttlétre, vagy párt (amennyiben a férfi fél felém passzív marad)
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék ma este Szegeden. hetero 33f
Párokhoz csatlakoznék ma este Szegeden. hetero 33f
Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk hölgy beszállót hármas együttlétre, vagy párt (amennyiben a férfi fél felém passzív marad)
70+os,szexkedvelő hölgyet,feleséget,párt keresek,rendszeresre is.
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit
Sziasztok párhoz esetleg pár most szeged? Hely van