Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Holnap delelott párok lányok ?
Szegeden vagy kecskeméten keresek bi párt vagy férfit többit privátba
Sziasztok! Szívesen masszíroznék igényes párt. Hívásra házhoz megyek, és minden finomságban benne vagyok. Akár perverzebb dolgokban is. Olyan pár megkeresésre számítok, akik nem csak elméletben vágynak izgalmas játékokra! Privátban írjatok!
Augusztus másodika van!
(Ez egy válasz Lacko44 üzenetére (2023. 08. 02. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 14:18

November 10 Mórahalmi szaunában ismerkednénk és együtt töltenénk pár órát egy intelligens párral, vagy férfivel, akiről a hölgy dönt!
November 10 Mórahalmi szaunában ismerkednénk és együtt töltenénk pár órát egy intelligens párral, vagy férfivel, akiről a hölgy dönt!
Sziasztok!
Akasztó környékén valaki??
Akasztó környékén valaki??
Sportos, bi, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik...
Sziasztok! Szeged-Szentes-Békéscsaba vonalon és környékén csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres intelligens, diszkrét, jóképű hetero pasi. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Közös vagy kölcsönös masztihoz keresek holnap délelőttre partnert hölgy vagy férfi személyében hmvhely vagy környékén, ápoltság adott és elvárt, privit várok, lakás kocsi van.
Ma délután hölgy, vagy pár Kecskeméten, esetleg a környékén?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Szeged és Kecskemét környékén méretes, vastag farkammal hölgyet kényeztetek, vagy párokhoz csatlakozom kizárólag hetero alapon!
Ma délelőtt valaki Kecskeméten!
Ma délelőtt lányok esetleg párok ?
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy,aki hosszabb időre keres megbízható pasit, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! szerdán délelőtt utazom Kiskunhalas környékén! hölgyek vagy párok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!