Jövő héten Szeged - Orosháza vonalon járva hódolnék a testi örömöknek

Sziasztok!Ma estére keresünk párt Szeged környékéről.
Sziasztok. Ma estére ápolt kultúrát partnert keresünk.
Sziasztok.
Ma estére hetero ápolt normális partnereket keresünk.
Ma estére hetero ápolt normális partnereket keresünk.
Szeged környékén,keresek cd kedvelő aktívokat,akik így használnának.
Sziasztok. Kecskeméten lenne kedve valakinek találkozni? akár egy semleges helyen, egy kávé,fagyi.
Szopnék Kecskeméten kocsiban ma vagy holnap.
Éjszaka is jó!
Írj ha érdekel…
Éjszaka is jó!
Írj ha érdekel…

Sziasztok! Hosszú hétvégére keresek Hölgyet, Hölgyeket, masszázsra, erotikával fűszerezett masszázsra! Privát üzenetet várok...
Egyre jobb lesz a helyesírás.... Pár hét múlva a sokezredik hozzászólásnál már lehet, hogy ékezetek is lesznek...
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 04. 29. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 11:20

Sziasztok feleseget dugnek a férje elott(cuckold) ahol a ferjet izgatná a dolog! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e erre nyitott párok itt?
Sziasztok feleseget dugnek a férje elott(cuckold) ahol a ferjet izgatná a dolog! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e erre nyitott párok itt?
Ma este esetleg diszkrét pár....?
Sziasztok, holnap Kecskeméten dolgozom, szívesen segítek hölgyeknek, ha elakadtak valamiben..

Lakhatás a tanyámon,érett,nyugdíjas belevaló hölgynek,ha mást érdekel arra is nyitott vagyok.
Jánoshalma környékén,holnap délelőttre hölgyet keresek,minden megoldás érdekel.
Sziasztok Kecel és környékéről keresek duci hölgyet
Sziasztok, hosszabb távra keresnék formás hölgyet vagy párt.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Ha mentek én is kinézek. Hány órakor?
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Mindenkinek!
Párhoz beszállnék harmadiknak. Csongrád megye.
Viberen folytassuk, diszkréció adott!
Párhoz beszállnék harmadiknak. Csongrád megye.
Viberen folytassuk, diszkréció adott!
Sziasztok!
Elhanyagolt felésget,idősebb hölgyeket keresek.
Diszkréció 100%
Elhanyagolt felésget,idősebb hölgyeket keresek.
Diszkréció 100%