Sziasztok! 28 éves pasiként keresek 40-50 körüli hölgyet Békéscsabán és környékén.
Sziasztok, csinos hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Ma este valami kaland ?
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Szívesen fogadnák lányt vagy el hanyagolt anyukát, leveleket nézem.
50 feletti nyalás centrikus barátnöt keresek.
Sziasztok
Csongrád megye környékén nők és párok jelentkezését várom napközben,utazni tudok továbbiakért írj rám
Csongrád megye környékén nők és párok jelentkezését várom napközben,utazni tudok továbbiakért írj rám

Kecskemét környékén keresek valakit, aki be tudna öltöztetni szexi női rucikba.

Szopnék ma éjszaka!
Írj ha érdekel…
Írj ha érdekel…
Csodálatos a pinája
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 01. 07. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv csütörtök este szivesen meglatogatnèk ápolt hölgywt párt szarvas gyoma vonalon. Ápolt 40 es pasi.
Szegeden ismerkednék
Szia. Engem érdekelne a dolog. Hetero vagy bi alapon történne?
csütörtökön Szegeden szívesen találkoznék egy nyitott nővel

Hétvégén Gyulán leszünk a párommal,sportos masszirozni tudó ffit.keresünk.
Szia! Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 12:45
Törölt felhasználó (4704267)

Sziasztok!
Kezdő fiatal párként keresünk fiú-lány-párt . Most jelenleg Gyulára 2napot pihenünk és szeretnénk jólérezni magunkat ) jelenkezés privátba április 11-12 este.
Kezdő fiatal párként keresünk fiú-lány-párt . Most jelenleg Gyulára 2napot pihenünk és szeretnénk jólérezni magunkat ) jelenkezés privátba április 11-12 este.
Sziasztok!
Igényes tiszta diszkrét párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Békés megye
Igényes tiszta diszkrét párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Békés megye
Szopnék Kecskeméten kocsiban most!
Írj ha érdekel.
Írj ha érdekel.
Sziasztok! Kedvesem vágya egy néger pasi. Ha van olyan jelentkező aki hét közben, nap közben Szeged környékén tud találkozni, néger, nagy méretű, hetero alapon szívesen látjuk.
Szegedi fiatal srác kalandot keres hölgyek vagy párok személyében