Van valakinek kedve hölgy/pár ma délelőtt Békéscsabán találkozni ?
Van olyan par aki tervez autos szexet es nem banna ha lenne egy kukkolojuk? Ha igen akkor provatban irj/irjatok

Február 18-24 Szegeden pihenünk szivesen vendégül látnánk párt vagy szóló hölgyet , privát leveleket várunk
Üdv. Ma 15 körül szegeden talizna valaki egy 40 es pasival?
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e itt erre nyitott parok?
Holnap este Békéscsabán valaki????Minden érdekel!
Sziasztok.
Olyan masszőrt keresünk, aki jártas a tantra, joni masszázsban.
Lehetőleg Békéscsaba közelében és házhoz és jönne.
Olyan masszőrt keresünk, aki jártas a tantra, joni masszázsban.
Lehetőleg Békéscsaba közelében és házhoz és jönne.
Sziasztok! Sportos, vékony párként (ffi+nő) keresünk 3.-nak hetero férfi beszállót hármashoz vagy párt. Elvárás max. 40 éves kor, ápolt, sportos testalkat és nagy szerszám, legyél tisztelettudó. Kecskemét és környéke. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. További infók privát üzenetben. Képgyűjtögetők, fogalmazni nem tudók kérjük kíméljenek. Köszönjük!
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék párhoz minden jóba benne lennék. Szimpátia és elképzelésünk azonos akkor találkozunk. Kecskemét kk de utazni tudok.
Szívesen csatlakoznék párhoz minden jóba benne lennék. Szimpátia és elképzelésünk azonos akkor találkozunk. Kecskemét kk de utazni tudok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Csáó! Mondjuk részetekről sem ártana egy normálisan kitöltött adatlap! Kb. a 0-val egyenlő!!! Legalább is nekem szóló pasiként egyáltalán nem mindegy, hogy kivel ismerkedek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 21:21
Törölt felhasználó (4701660)

Sziasztok! Sportos, vékony párként (ffi+nő) keresünk 3.-nak hetero férfi beszállót hármashoz vagy párt. Elvárás max. 40 éves kor, ápolt, sportos testalkat és nagy szerszám, legyél tisztelettudó. Kecskemét és környéke. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. További infók privát üzenetben. Képgyűjtögetők, fogalmazni nem tudók kérjük kíméljenek. Köszönjük!
Nagyon csinos holgy
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Így szokott lenni, elvárás az van de viszont semmi. Nem konkrétan róluk írom hanem általánosságban. Legtöbbször még egy nemleges válasz se jön...
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2024. 02. 13. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 10:17

Csáó! Mondjuk részetekről sem ártana egy normálisan kitöltött adatlap! Kb. a 0-val egyenlő!!! Legalább is nekem szóló pasiként egyáltalán nem mindegy, hogy kivel ismerkedek...
Most kora délután szopnék de dugható is vagyok helyem van
Fülöpjakabon relax ma este valaki? Hely biztosított
Sziasztok! Biszex hölgyet keresünk 3.-nak,akár csak a lányok egymással vagy közös örömökre. Helyünk van de utazni is tudunk. Pasit nem keresünk.
Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 35 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
délutáni, esti órákban szopatna valaki?
Péntek estére keresünk cuckoldra, nagy intimű férfit. Minimum 23tól
Ma dèlután Orosházán valaki?