Ma kota dèlután szegeden talizna valaki egy ápolt diszkrét 40 es pasival?
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt kellemes kalandok átéléséhez.
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt kellemes kalandok átéléséhez.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne felétek. Van itt olyan, akinek sikerült már találkozni is valakivel ? Mi pl bi fiút keresünk, igaz magasak az elvárásaink, de sajnos még nem jött össze, jóképű sportos pasit keresünk bi játékokra , párom jelenlétében m, aki tabu ,csak én játszom vele miközben mi pasik egymással, a lényeg a női partnerem vizuális vágyának kielégítése, ahogy végignézné hogyan vagyok el egy másik pasival. Nem azonnal keresünk, szimpátia fontos, alkat számít mivel vizuális kielégítése a cél, hely nálunk adott Kecskeméten, előtte azért egy kávé vagy valami természetesen a szimpátia kialakulása és a szabályok tisztázása érdekében .
Hátha vannak itt ilyenek..
Másik opció amit szeretnénk, valós pár, akikkel egymás előtti szex lenne, párok egymás közt tabu, mindenki a saját párjával, szintén a látvány és izgalom a cél.
Jelentkezést előre is köszönöm! Itt vagy Viber számom kint van. Nem minden áron keresünk!
Üdv.: Attila
Másik opció amit szeretnénk, valós pár, akikkel egymás előtti szex lenne, párok egymás közt tabu, mindenki a saját párjával, szintén a látvány és izgalom a cél.
Jelentkezést előre is köszönöm! Itt vagy Viber számom kint van. Nem minden áron keresünk!
Sziasztok! Egy kérdésem lenne felétek. Van itt olyan, akinek sikerült már találkozni is valakivel ? Mi pl bi fiút keresünk, igaz magasak az elvárásaink, de sajnos még nem jött össze, jóképű sportos pasit keresünk bi játékokra , párom jelenlétében m, aki tabu ,csak én játszom vele miközben mi pasik egymással, a lényeg a női partnerem vizuális vágyának kielégítése, ahogy végignézné hogyan vagyok el egy másik pasival. Nem azonnal keresünk, szimpátia fontos, alkat számít mivel vizuális kielégítése a cél, hely nálunk adott Kecskeméten, előtte azért egy kávé vagy valami természetesen a szimpátia kialakulása és a szabályok tisztázása érdekében .
Sziasztok!
Ma délelőtt Szarvason vagyok, ha valakinek van kedve valamihez.
Ma délelőtt Szarvason vagyok, ha valakinek van kedve valamihez.
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy, aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független pasi vagyok.
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Szopnék! Élvezz a számba! :P
Kecskeméten! Írj ha érdekel...
Kecskeméten! Írj ha érdekel...
Esti kaland a héten? Magányos hölgy, keményfarkú pasi, esetleg párocska? Kezdetnek egy orálkaland? Írjatok…
Kedden 20.02.2023 nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Holnap ( kedd) délelőttre keresek partnert Kecskemét- Kkfháza útvonalon!
Én benne lennék.
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 15:59

Szerda (02.22) délután 16:15-17:00 dugatnám magam Lajosmizsén
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!
Holnapra keresek pasit akit leszophatok Kecskeméten.
Helyem egész nap lesz.
Írj ha érdekel!
Holnapra keresek pasit akit leszophatok Kecskeméten.
Helyem egész nap lesz.
Írj ha érdekel!

Szerda (02.22) délután 16:15-17:00 dugatnám magam Lajosmizsén
Helyem van.
Helyem van.

Törölt felhasználó (4498712)

Ma Kecskeméten valaki tali?
Helyes max 30as pár vagy bi lány? tali a héten?
Ma Kecskeméten valaki tali?
Szopnék Kecskeméten, de dughatsz is!
Ma kocsiban... De holnap egész nap lesz helyem!
Ha érdekel írj!
Ma kocsiban... De holnap egész nap lesz helyem!

Ha érdekel írj!

H.pár ismerkedne, Békés megye?
Szopass meg kocsiban! :P
Kecskeméten!
Kecskeméten!