sziasztok en gyomai vagyok van helyem is de utazom is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 02:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 02:56
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Boldog karácsonyt mindenkinek
Valaki Gyomaendrőd környékén most
Sziasztok,,,Hölgyet keresek erotikus kapcsolat céljából! Párokhoz is szívesen csatlakozom,a Hölgy részére masszázsra,erotikus masszázsra ! Belső üzenetben várok levelet
Párt keresek akik szexelnének előttem. Ilyen dogging szerű kalandra gondoltam. Helyem van.
Szerda délutánra/estére keresek kalocsai hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Prosztata fejésre keresek hölgyet,aki végig szájba venné farkam.
Sziasztok!keresek párok vagy hölgyek 29 én délelőtt utazni tudok!
Írj egy üzenetet ha gondolod..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 14. hétfő 19:03
Törölt felhasználó (4689816)

Kalandoznék ebben a hüvös ködös időben.
Sziasztok
Sziasztok! Szegeden keresnék hölgyet,vagy párt minden jóra

Írtam privát
(Ez egy válasz becsa1 üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti pár keres autós kalandhoz potens úriembert
Szilveszteri buliba csatlakoznàk..... Kecskemét és kkr
Szia! Ismerkedünk?
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok..Kiskunmajsan..valakik??..pár vagyunk..
Unatkozó elhanyagolt hölgy van Kecskemét és környékén?
Unatkozó elhanyagolt hölgy van Kecsmét és környékén?
Pár ismerkedne.Privi!
Sziasztok kellemes ünnepeket mindenkinek. Ma este egy kis szex partit rendezünk Szarvason..de csak 3-4 par ..még egy pár bele fér..irjatok akinek van kedve ma este egy kis izgalmas forró kikapcsolódásra jakkuzis szaunás wellness nyaralónkba .
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Köszönöm a néhány hölgy jelentkezését de csak Kecskemét és környékén keresek nagymellű nőket,minden jóra!