Szege-Vásárhely-Makó ma? Párok, hölgyek?
Benne lennék
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2022. 11. 12. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 12. szombat 07:48

ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Kecskemét és környékén ismerkednék
Bekescsaban hol lehet nagy faszt szopni?
Sziasztok.37 évesen keresem hölgy illetve pár ismeretségét. Alkalmi vagy rendszeres talalkozasokra.
ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

sziasztok spermas puncit nyalnek dugnek vannak e erre nyitott parok? Hely kellene utazni tudok!
Nagymellű nő feleség Szegeden?
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!
Pár párt keres hoszútavra! Privi!
Szia! Irtam uzenetet. Nagyon kanos, szorosfaszu, szegedi pasi vagyok.
(Ez egy válasz szegedi_89 üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 01:59

Sziasztok! Tovabbra is kozos masztira (is) keresek hellyel rendelkezo partnert Szegeden. Irj privat uzenetet

Sziasztok kecskemét és környékén szívesen találkoznék. Nagyon szívesen nyalnék, kor alkat nem számít nekem, csak hogy jól érezzük magunkat☺️
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy párt keresek!Olyan hölgyet is keresek aki szívesen hord harisnyát,combfixet.
Sziasztok most Szombaton tartjuk házi bulinkat Szarvason egy szép diszkrét nyaralóba. Nincs belépési díj! Mindenki hoz valamit itóka nasi barmi. Este 6 órától lehet jönni, reggelig tart a buli. Kb 10 párra számítunk..de jobb a + mint a -
ezért még 2 csinos szex imádó hölgytagú parok jelentkezését fogadnánk. Bográcsozunk iszogatunk zene, szép nagy kültéri téliesítve teraszon jakkuzi szauna.. hangulatos vilagítások és finom párcserés s többes szex

Bekescsaban keresek aktív nagy méretű faszt. Szopass keményen, alazz. Telszamot adok
Párokkal ismerkednék adatlap szerint minden jóra.
Szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra. Helyet nem tudok biztosítani utazni tudok!
Sziasztok! hölgyek vagy párok keresek!
Sziasztok! Tovabbra is kozos masztira (is) keresek hellyel rendelkezo partnert Szegeden. Irj privat uzenetet