Az ilyen fajtából van itt bőven, kiírják vágyaikat aztán eltünnek, ha rájuk írsz.
Lelki szorongás és különböző komplexusok lehetnek a háttérben...
Ilyenek még: apagyii is. (Ez egy válasz Pit. üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 02:50
Lelki szorongás és különböző komplexusok lehetnek a háttérben...
Ilyenek még: apagyii is. (Ez egy válasz Pit. üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennyire nincs jelentkező?Vlem még ismerkedni se próbáltatok,képet se cseréltünk azt se tudtátok meg milyen ember vagyok.Viszont ami rosszul esett még ha a válasz nem is egy választ megérdemelne az ember.
Ahogy elnézem itt is mint minden oldalon felületesek az emberek,undorító ami a neten megy.
Ennyire nincs jelentkező?Vlem még ismerkedni se próbáltatok,képet se cseréltünk azt se tudtátok meg milyen ember vagyok.Viszont ami rosszul esett még ha a válasz nem is egy választ megérdemelne az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 02:04
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Most valaki Gyomaendrőd környékén
Sziasztok,hosszabb távra keresnék formás csajt.Bajai független pasi vagyok,beleférne egyéb program is.
amúgy itt vannak nők is?
mert csak férfiak írnak

Hmvhely, Szentes környéke? Valaki bármi jóra..

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! Végre napsütés, végre egy jobb idő, hát iràny a természet! Olyan Gyula környéki párt keresek, akiknek lenne kedve a mai nap (délután) szabadban egy kicsit huncutkodni… remek helyszíneket lehet találni, már csak egy igényes, modern felfogású pár hiányzik hozzá! Én itt vagyok….
Békés megyei pár? Privi!
Mostanában valaki Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnálak végig..
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Sziasztok
Sziasztok. 31 éves házas, de külön elek. vékony alkatú srác vagyok, keresnek HÖLGYet alkalmi kapcsolatra Szegeden. Mindenkinek legyen egy jó napja.
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek párt, hölgyet.

Sziasztok, Kecskemeten vagy kornyekben kolcsonos farok veres, szopas valaki?

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Kecskeméten keresek...Helyem van.
sziasztok spermas puncit nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Makón ma, vagy holnap? Pár, hölgy?